Stiri Politice

Vor să-l dea jos pe Nicolae Ciucă? Alina Gorghiu a spus exact ce se întâmplă în PNL

Vor să-l dea jos pe Nicolae Ciucă? Alina Gorghiu a spus exact ce se întâmplă în PNL

Am înţeles greşelile pe care le-am practicat în trecutul recent, premierul Nicolae Ciucă este un preşedinte respectat în partid, a declarat astăzi Alina Gorghiu, răspunzând la o întrebare legată de luptele pentru putere din interiorul PNL.

Preşedintele interimar al Senatului, vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni despre lupte de putere în interiorul PNL, despre care a făcut referire liderul PSD Marcel Ciolacu, că nu există niciun fel de dorinţă a nimănui să dea jos vreun preşedinte, în interiorul formaţiunii şi au înţeles greşelile pe care le-au practicat în trecutul recent, iar premierul Ciucă este un preşedinte respectat în partid.

Alina Gorghiu a afirmat luni, comentând declaraţiile preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu privind o luptă de putere în PNL în dorinţa ca Nicoale Ciucă să rămână lider al PNL, că ”este impresionată de preocuparea preşedintelui Camerei Deputaţilor pentru ce se întâmplă în interiorul PNL”.

Gorghiu, despre Nicolae Ciucă: Am înţeles foarte bine ce avem de făcut

”Îl liniştesc, nu există niciun fel de dorinţă a nimănui să dea jos vreun preşedinte. Am înţeles foarte bine ce avem de făcut, am înţeles greşelile pe care le-am practicat în trecutul recent din istoria PNL iar premierul Ciucă este un preşedinte respectat în partid, un preşedinte care nu are niciun fel de provocare de această natură. Îşi va termina mandatul de preşedinte şi sunt convinsă că şi preşedintele Ciolacu ştie dar probabil îngrijorarea domniei sale nu ştiu de unde vine, o să o lămurească dânsul”, a mai arătat Gorghiu.

Ea a precizat: ”Noi în PNL nu avem probleme, suntem foarte convinşi că formula aceasta de conducere a PNL este una foarte sănătoasă, echilibrată şi cea care a produs un exerciţiu guvernamental extrem de bun”.

Gorghiu a susţinut că în PNL, deşi nu există astfel de nemulţumiri, mai multă disciplină în comunicare nu ar strica.

“Să spunem că premierul nu comunică cu partidul e complet neadevărat şi vă spun că această comunicare există cu fiecare dintre noi. Eu, ca preşedinte interimar al Senatului, am o comunicare constantă cu prim-ministrul României, cum e şi firesc instituţional.

Ne consultăm, ştim care este agenda noastră de priorităţi, ştiu cu ce poate Senatul să ajute Guvernul şi invers. Pe de altă parte, despre PNL, întotdeauna s-a spus acest lucru, că există nemulţumiri. Probabil că mai multă disciplină în comunicare nu ne-ar strica, dar vă spun că nu există nemulţumiri nici în privinţa comunicării şi nici în privinţa exerciţiului guvernamental”, a susţinut vicepreşedintele liberalilor.

To Top