Stiri Politice

Vine nota de plată a unei guvernări dezastruoase! Acuzații fără precedent la adresa PNL: Îşi ocupă timpul cu şantajarea primarilor

Vine nota de plată a unei guvernări dezastruoase! Acuzații fără precedent la adresa PNL: Îşi ocupă timpul cu şantajarea primarilor

Disperarea PNL sub conducerea tandemului Ciucă – Bode atinge cote maxime, afirmă Uniunea Salvaţi România (USR) şi Partidul Mişcarea Populară (PMP) într-un comunicat de presă comun.

Preşedinţii celor două partide, Cătălin Drulă, respectiv Eugen Tomac, le transmit liderilor PNL că sunt “panicaţi că vine nota de plată a unei guvernări dezastruoase”.

“Aşa că în veritabil stil mafiot peneliştii îşi ocupă timpul cu şantajarea primarilor USR şi PMP în loc să guverneze în interesul întregii ţări. Ameninţări, blocaje, desanturi de penelişti se revarsă peste primarii noştri oneşti, care lucrează pentru binele comunităţilor pe care le administrează. Pentru Ciucă şi Bode e greu să vadă că unii se pricep la munca lor şi dezvoltă oraşe şi comune”, afirmă Cătălin Drulă şi Eugen Tomac.

Dacă în PNL se practică şantajul cu dosare de la serviciul secret al lui Bode sau condiţionări de fonduri de la buget, în România modernă nu mai este loc pentru astfel de practici, spun cei doi preşedinţi.

“Felul în care PNL manipulează fonduri publice ca să pună presiune pe primarii USR şi PMP este doar unul dintre motivele pentru care PNL va fi măturat la alegeri în 2024. Românii alături de opoziţia democratică din această ţară nu vor accepta să călcaţi statul de drept în picioare şi să ne marginalizaţi în Europa cu apucături dictatoriale şi anti-democratice”, adaugă preşedinţii USR şi PMP.

Între timp, românii au petrecut cel mai scump Paşte din ultimii 20 de ani. Preţurile la alimente au explodat cu PNL şi PSD la guvernare. La fel facturile la energie, preţul la carburanţi şi ratele la dobânzi.

PNL (alături de PSD) vrea să împartă statul ca pe o pradă pentru privilegiaţi, în timp ce oamenii suferă din cauza scumpirilor. “Nu vor reuşi, vom lupta pentru modernizarea României atât în administraţia locală, cât şi cea locală”, conchid Cătălin Drulă şi Eugen Tomac.

To Top