Stiri Politice

Victor Ponta s-a dezlănţuit! Greşeala uriaşă a PNL care va costa toată România

Victor Ponta, revoltat: "A ajuns Zelenski să ne dea palme!"
Victor Ponta, sursa: arhiva Guvernului Romaniei

Victor Ponta s-a dezlănţuit! Greşeala uriaşă a PNL care va costa toată România. Fostul premier nu s-a mai abţinut şi a venit cu acuze fără precedent la adresa liberalilor. Totul vine în contextul scandalului legat de canalul Bâstroe. Atitudinea celor de la PNL faţă de Ucraina l-a scos din minţi pe fostul lider PSD.

Victor Ponta ia atitudine în scandalul legat de canalul Bâstroe. Fostul premier intervine în forţă şi îi pune la zid pe cei din PNL.

Victor Ponta se arată deranjat de mesajele PNL după ce președintele Klaus Iohannis a cerut ca subiectul să nu fie exploatat politic.

„PNL devine mai slugarnic fata de Presedintele Iohannis decat era PD fata de Basescu, si la fel de sinucigas politic – daca cineva isi putea imagina asa ceva! Cred ca, daca o sa joace Romania cu Ucraina la fotbal, PNL o sa organizeze o galerie cu steaguri si bannere cu “Hai Ucraina”!

Victor Ponta s-a dezlănţuit!

Oricum ma astept sa vad Biroul Politic al PNL mergand cu lopeti si barci in weekend sa ajute la sapat la Canalul Bastroe! Ma gandesc daca chiar le-a luat Dumnezeu mintile sau lasitatea si lacomia justifica orice?

Oricum, bine ca a scazut Guvernul Ponta PSD taxele si impozitele in 2015 ca sa aiba PNL ce sa creasca (ca asta inseamna “liberal”)! Poate ca tot raul spre bine insa: macar o sa avem Puterea (PSD) si Opozitia (AUR)!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Reacția lui Victor Ponta vine în contextul ultimei reacţii a celor de la PNL. În urmă cu câteva zile, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, i-a criticat pe politicienii care au intervenit în acest caz. Stroe a spus că abordarea “panicardă” şi “distorsionată” a unor teme în spaţiul public în aceste zile este “profund nocivă”. Acesta a mers pe abordarea venită de la Palatul Cotroceni. A mai adăugat că politizarea şi propaganda în cazul Bâstroe trebuie să înceteze.

To Top