Stiri Politice

Victor Ponta, revoltat: “A ajuns Zelenski să ne dea palme!”

Victor Ponta, revoltat: "A ajuns Zelenski să ne dea palme!"
victor ponta. sursa: arhiva guvernului romaniei

Victor Ponta a avut un discurs suveranist în emisiunea lui Ioan Korpos de la România TV. Fostul premier al României a declarat că țara noastră nu mai reprezintă nimic la nivel european, cu atât mai puțin la nivel mondial.

„Ne dă palme și Zelenski, pe bune! ‘Nu mai aveți voie să învățati de pe abecedar, folosiți caractere chirilice! Nu mai aveți voie cu preoți români în biserici, vă dăm noi ucraineni.’

Bani nu mai sunt. Dar ne-a spus ministrul Boloș (n.r. – ministrul PNL de la Dezvoltare), că sunt 6 miliarde la BNR. Păi la ce ne trebuie dacă nu sunt la oameni, la firmele românești? Se mai dau pe la autostrăzi în general, pe la firme străine în general, doar la unul român, care face o treabă foarte bună”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Victor Ponta, despre Klaus Iohannis: M-am simțit umilit de președinte că ne-a spus ‘nu protestați, nu boicotați!’

Mai mult, fostul premier a profitat de ocazie și l-a ridiculizat pe Klaus Iohannis.

„PSD trebuie să ia măsuri, unele bune, dureroase, pe zona economică. Că stăm să vedem ce chef are Iohannis, dacă aruncă paltonul sau nu… După nouă ani am văzut. Domnul Ciolacu va fi al nouălea premier de pe vremea lui Iohannis. Dacă aș schimba de nouă ori premierul și mereu ne-a fost mai rău, poate-l lăsa pe Ciolacu să-și termine mandatul.

(…) Fac un comentariu pentru foci. ‘Votați să va scap de PSD!’. A pus (n.r. – Iohannis) trei premieri de la PSD. O să-l pună și pe al patrulea. Atât au în minte focile. Sincer, ca și competență administrativă (…) la PNL e jale”, a mai transmis Victor Ponta.

„Avem și hidrocentrale, și centrale nucleare, și pe cărbune, și regenerabile, și ne zice Iohannis că suntem într-o criză. De ce? De proști, mă scuzați! Dacă suntem deștepți, nu are România de ce să fie într-o criză, că nu suntem in mijlocul deșertului.

(…) M-am simțit umilit de președinte că ne-a spus ‘nu protestați, nu boicotați!’ (n.r. – afacerile austriece, după eșecul aderării la Schengen). (…) ‘Nu, nu supărăm Austria!’ Nu-l înțeleg”, a mai comentat Victor Ponta.

Most Popular

To Top