Stiri Politice

Ungurii rup rândurile în România! Anunţ devastator al lui George Simion. Ce pregăteşte UDMR

Planul şocant al lui George Simion! Cum vrea liderul AUR să schimbe soarta Petrom
George Simion, sursa foto facebook

Ungurii rup rândurile în România! Anunţ devastator al lui George Simion. S-a aflat ce pregătesc cei de la UDMR. Chiar şeful celor de la AUR a făcut anunţul în direct. Simion s-a bucurat după ce președintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut alegeri anticipate.

George Simion spune că PSD, PNL și UDMR nu vor mai avea 50% de procente împreună încât să mai poată forma o majoritate fără AUR. Mai mult, şeful celor de la AUR le dă un anunţ devastator şi celor de la USR. Spune că acest partid va dispărea.

“Cu siguranță cele trei formațiuni nu vor mai lua 50% împreună. Și USR-iștii dispar de pe scena politică. Noi nu ne speriem, toți parlamentarii vor vota pentru alegeri anticipate. Noi suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României.

Doamne ajută să avem alegeri anticipate, că așa vom putea avea la putere o echipă patriotică. După venirea lui Terheș, vă pot spune că urmează să vină mult mai mulți oameni capabili”, a spus Simion, în direct la România TV.

Vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR, a afirmat că, dacă ar decide singur, ar opta pentru alegeri parlamentare anticipate. Asta pentru că 2024 este un an de “stagnare” care ar putea să fie salvat dacă se formează încă din acest an o nouă majoritate stabilă la guvernare.

Ungurii rup rândurile în România!

“Dacă eu aş fi cel care decide singur, eu aş face anticipate în acest an. Trebuie să fim de acord cu toţii, cei care formăm o majoritate, apoi trebuie să fie de acord şi preşedintele ţării, fiindcă fără el nu poţi să faci anticipate. Şi trebuie să explici în primul rând cetăţenilor.

De ce aş face eu anticipate, dacă ar fi după mine? Anul 2024 este un an electoral. Se întâmplă foarte rar ca să avem toate alegerile într-un singur an – din mai, până în noiembrie. Asta înseamnă, cunoscând cât de cât ce înseamnă un an electoral, că administraţia centrală în primul rând se va aşeza, va aştepta să vedem ce se întâmplă”, a declarat Kelemen Hunor la TVR Info.

To Top