Stiri Politice

Un nou scandal în coaliţie! Liberalii se revoltă împotriva oamenilor lui Marcel Ciolacu. Avertisment dur al unui lider PNL

Un nou scandal în coaliţie! Liberalii se revoltă împotriva oamenilor lui Marcel Ciolacu. Avertisment dur al unui lider PNL
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Un nou scandal în coaliţie! Liberalii se revoltă împotriva oamenilor lui Marcel Ciolacu. Avertisment dur al unui lider PNL către colegii de coaliţie. Deşi la nivel de vârf cele două formaţiuni se înţeleg, în teritoriu e scandal mare.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut ca PNL să nu mai poată încheia alianțe locale cu alte partide în afara social-democraților. În replică, prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a declarat că acest lucru nu este posibil.

Motreanu i-a transmis lui Marcel Ciolacă faptul că atâta timp cât liderii PSD continuă să îi atace pe miniștrii PNL acest lucru este imposibil, conform digi24.ro.

„Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate județele, chiar dacă am găsi un numitor comun. Multe lucruri ne despart. Atâta timp cât președintele PSD, Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanții săi în teritoriu să îi atace pe miniștrii PNL, pe reprezentanții administrației locale PNL.

Este exclus ca șeful unei organizații slabe a PSD, cum este cea de la Giurgiu, să atace într-o postare trei miniștri ai PNL. Nu este prima dată si nu doar pe ministrii PNL. Altădată și pe reprezentanții PNL din conducerea Consiliului Județean Giurgiu, fără să aibă aprobarea președintelui sau a conducerii centrale PSD.

Un nou scandal în coaliţie!

Președintele PSD Giurgiu , cel care a pierdut CJ în alegerile locale din 2020, a fost ales de curând în funcție. Asta doar după ce a primit aprobarea de la conducerea centrală a PSD. Așa este la PSD acolo unde au lideri slabi, prin urmare este încă în „evaluare” pentru a rămâne președinte de organizație a PSD pentru alegerile din 2024.

Din acest motiv, dați-mi voie să cred că a avut avizul președintelui Ciolacu sau a conducerii Centrale PSD pentru a ataca pe cei 3 miniștri PNL. După cum vedeți, este o diferență foarte mare între ceea ce declară președintele PSD și acțiunea sa politică.

Este o diferență foarte mare între abordarea premierului Ciucă. Acesta niciodată nu a încurajat atacurile în coaliție, dimpotrivă a preferat să nu răspundă atunci când a fost atacat el sau PNL. Marcel Ciolacu încurajeaza liderii din eșalonul 2-3 al partidului să atace miniștrii PNL. Prin urmare, în aceste condiții, este greu să vorbim despre o colaborare unitară la nivelul tuturor județelor între PNL si PSD”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu, conform sursei citate.

To Top