Stiri Politice

Un fost ministru reacţionează la dezvăluirile Elenei Udrea! A făcut-o praf pe fosta blondă a lui Traian Băsescu

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. Ce a pierdut fostul ministru

Un fost ministru reacţionează la dezvăluirile Elenei Udrea! A făcut-o praf pe fosta blondă a lui Traian Băsescu. Nu recunoaşte nimic şi spune că aşa zisul grup de la Cluj nu există. Mai mult, susţine că această expresie este doar o metaforă.

Vasile Dîncu a reacţionat imediat după dezvăluirile şi acuzaţiile Elenei Udrea. Fostul ministru al Dezvoltării a lansat acuzaţii dure la adresa mai multor oameni din Servicii, dar şi din politică.

Printre cei acuzaţi de Elena Udrea se află şi fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu. Acesta susţine că nu există grupul de la Cluj. Elena Udrea a declarat, în timpul unui interviu, că fostul ministru al Apărării ar face parte din așa numitul „grup de la Cluj”.

De asemenea, Dîncu precizează că Elena Udrea a amestecat timpuri istorie, oameni de afaceri, partide diferite. „Nu am nicio legătură cu ceea ce spune Elena Udrea. Nu (nr: nu face parte din grupul descris de fostul ministru), asta e o metaforă. Nu vedeți că sunt amestecate timpuri istorice, oameni de afaceri, partide diferite. Nu există niciun grup de Cluj, în viziunea mea”, a precizat fostul ministru al Apărării, conform adevarul.ro.

Declarația lui Vasile Dîncu vine după ce Elena Udrea a menționat într-un interviu existența unui „grup de la Cluj”. Aceasta susţine că din acest grup ar face parte fostul adjunct SRI,  Florian Coldea, Ioan Rus, patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu și George Maior.

Un fost ministru reacţionează la dezvăluirile Elenei Udrea!

„Soțul meu, partenerul meu, tatăl fetiței mele este principalul acționar al acestui proiect. (n.r. imobiliar de la Cluj) La vremea aceea, nu voiam să se asocieze cu numele meu. Arestarea mea a avut că obiectiv dorința lui Kovesi de a păstra acel dosar, de a rămâne intact, are și ea o condamnare rupul de la Cluj avea nevoie că eu să fiu arestată pentru că ei vor să preia această afacere”, a afirmat aceasta, conform Realitatea Plus.

Potrivit Elenei Udrea, grupul de la Cluj influențează justiția prin intermediului Laurei Codruța Kovesi, aflată la vârful acestui grup. „Grupul de la Cluj conduce Justiția, poate e mult spus. Florian Coldea, Ioan Rus, Nelu Varga, Vasile Dancu și sigur, acum domnul ministru Grindeanu. Grupul de la Cluj rămâne statornic, cu George Maior. Grupul de la Cluj influențează Justiția prin Kovesi la nivel național și la nivel local prin oamenii pe care i-au pus. (..) Gruparea îl are că vârf de lance pe Kovesi și Macovei. Și pe Prună. Grupul de la Cluj nu mai are puterea de a dicta decizii cum făcea odată”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu pentru Realitatea Plus.

To Top