Stiri Politice

Un fost candidat la alegerile prezidențiale s-a înscris în AUR: A fi patriot nu înseamnă că ești extremist

Un fost candidat la alegerile prezidențiale s-a înscris în AUR: A fi patriot nu înseamnă că ești extremist

Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea partidului lui Dan Voiculescu.

Ramona Bruynseels afirmă, în postarea de pe Facebook în care anunță intrarea în AUR, că a ales acest partid pentru că „a putut discuta normal cu George Simion”.

„M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns! Am văzut și din exterior și din interior ce înseamnă politica, cine ne conduce și cum o face. Am văzut și ascultat și ce îmi spun oamenii pe stradă”, afirmă Ramona Bruynseels.

Ea a candidat în 2019 la alegerile prezidențiale din partea formațiunii lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist Social-Liberal. Odată cu intrarea în AUR, spune că avea nevoie de un partid puternic.

„Recunosc că m-a influențat în decizia mea și faptul că AUR este un partid puternic, aflat deja în parlament. Și asta pt că am văzut cum e să fii în partide mici, să vorbești fără a fi luat în seama. Să vrei să faci dar să nu ai platforma necesară, să nu fii cunoscut, să nu fii lăsat să crești. Sentimentul că ești pe banca de rezerve iar golurile se înscriu pe terenul de joc este dureros și frustrant iar eu sunt pregătită pentru a-mi asumă mai mult”, precizează ea.

Ramona Bruynseels: Am putut discuta normal cu George Simion

De asemenea, îl menționează pe președintele AUR, George Simion, între motive pentru care a ales acest partid.

„A contat foarte mult și faptul că am putut discuta normal cu George Simion. Obișnuiți cu aroganța și împietrirea celor care ne conduc, cu frica lor de a comunica deschis, am ajuns să apreciem când un lider politic se comportă normal și vorbește deschis. Trist pentru societatea românească însă o mare oportunitate pentru AUR, pentru cei care mai credem în sinceritate și autenticitate”, mai spune ea.

“Dragii mei, AUR nu este nici extremist, nici pro-rus, nici un partid de huligani. A fi patriot nu înseamnă că ești extremist. De pro-rus nici nu vorbesc, știți și voi că nu aș fi putut intra într-o formațiune cu o astfel de viziune. lar despre huligani, eu una nu i-am întâlnit în AUR. Am întâlnit în schimb tineri patrioți care visează la România Mare, doctori minunați, profesori universitari, antreprenori mai mici și mai mari, oameni cinstiți care muncesc din greu pentru a-și ține copiii la facultate, oameni necăjiți și dezamăgiți după multe minciuni și promisiuni nerespectate, doctori și doctoranzi pe bune în diverse domenii, români plecați din țară care suferă pentru că ar reveni dar le e frică să o facă pentru că nu mai cred în nimeni și nimic de aici,” a mai spus Ramona Bruynseels.

Înainte de a candida în alegerile prezidențiale din 2019, Ramona Bruynseels fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

To Top