Stiri Politice

Umilinţă totală pentru Liviu Dragnea! Un lider PSD l-a făcut praf în direct: “La bucătărie cred că va avea succes”

Asta este poliția politică a lui Iohannis! Liviu Dragnea: Eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic

Umilinţă totală pentru Liviu Dragnea! Un lider PSD l-a făcut praf în direct. Este vorba despre ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Acesta l-a ironizat pe Dragnea după ultima ieşire publică a fostului şef de la PSD, cea cu gătitul.

Sorin Grindeanu a vorbit despre talentele culinare ale lui Liviu Dragnea. „Cred că va avea succes”, spune ministrul Transporturilor, referindu-se la show-ul culinar al fostului președinte al PSD.

Grindeau spune că l-a văzut pe Liviu Dragnea în bucătărie. “Da! Nu puteam să nu văd, pentru că a fost virală toată chestiunea. Vă spun ceva. În puținele momente pe care le-am avut împreună, și unde putea să-și etaleze calitățile, chiar le știe cu asta. Acolo cred că va avea succes. Vă spun sincer. Din experiență personală, vă spun că era foarte bun pe zona asta”, a spus Sorin Grindeanu, în direct la Digi24.

Umilinţă totală pentru Liviu Dragnea!

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a publicat, duminică seara, pe YouTube, un videoclip intitulat „Bucataria de Acasa cu Liviu Dragnea – Ep. 1” în care acesta gătește mâncare de fasole galbenă păstăi. Videoclipul este presărat cu mesaje naționaliste și anti-supermarket. Filmuleţul s-a viralizat imediat, iar Dragnea a fost lăudat, dar şi ironizat pentru noua ipostază în care a apărut.

Dragnea şi Sorin Grindeanu au un istoric important împreună. După alegerile din 2018, Dragnea l-a impus premier, pentru că el nu putea ajunge la Palatul Victoria. Grindeanu a fost artizanul celebrei OUG 13 care a scos în stradă milioane de români. După ce a fost dat jos din funcţia de premier chiar de către PSD, Grindeanu a început războiul cu Dragnea. S-a liniştit repede după ce a primit o funcţie importantă şi extrem de bănoasă. A fost numit şef la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. După ce Dragnea a ajuns la puşcărie, Grideanu a început să redevină relevant în PSD.

To Top