Stiri Politice

Umilinţă totală pentru Liviu Dragnea! Fostul şef PSD, făcut praf de o presupusă iubită: ‘Un măscărici. Nu suport trădătorii şi mincinoşii’

Asta este poliția politică a lui Iohannis! Liviu Dragnea: Eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic

Umilinţă totală pentru Liviu Dragnea! Fostul şef PSD, făcut praf de o presupusă iubită. Aceasta s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa fostului şef al Camerei Deputaţilor. S-a speculat faptă că între Dragnea şi Oana Leonte ar fi fost o relaţie de iubire. Tânăra neagă cu vehemenţă.

Mai mult. tânăra îl face praf pe Liviu Dragnea. A spus clar că nu a avut nicio relaţie cu el şi că nu îl agreează deloc. Spune că niciodată nu ar putea fi cu un bărbat ca el, cu un măscărici.

Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea. După ce s-a despărțit de Irina Tănase, fostul lider PSD ar fi început o relație cu o tânără, secretar general la partidul Alianța Pentru Patrie (APP) – filiala Sector 1. Oana Leonte a ținut să clarifice lucrurile și a decis să rupă tăcerea cu privire la această presupusă relaţie amoroasă. Tânăra îl face praf pe Liviu Dragnea, adresându-i mai multe jigniri.

“Nu am nicio relație cu Liviu Dragnea! Este o persoană pe care nu o agreez. Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu vreau să am niciun fel de relație cu acest om. Am fost foarte bucuroasă când Alianța Pentru Patrie a scăpat de un astfel de om.

Nici măcar în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie Liviu Dragnea iubitul meu. Oana Leonte nu o să fie cucerită niciodată de un măscărici. Știu că foarte mulți m-ar vrea, dar e greu. Să își pună pofta în cui!”, a declarat Oana Leonte, conform cancan.ro.

Umilinţă totală pentru Liviu Dragnea!

Între timp, Irina Tănase, fosta iubită a lui Dragnea este extrem de discretă cu viața ei particulară. Recent, a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare, în care pare debusolată după relația lungă pe care a avut-o cu fostul lider PSD.

„Poate că nu știu încotro mă îndrept, însă am ales să mă bucur de călătorie”, a postat Irina, pe pagina sa de Instagram. Irina a revenit pe rețelele de socializare după o pauză destul de lungă, de aproape un an.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

To Top