Stiri Politice

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis! Un fost premier a dat de pământ cu şeful statului. Reproşuri fără perdea

Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis! Vasile Dîncu vine cu dezvăluiri din interior. Cum l-ar fi forţat preşedintele să demisioneze

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis! Un fost premier a dat de pământ cu şeful statului. Reproşuri fără perdea la adresa preşedintelui din partea lui Ludovic Orban, liderul de la Forţa Dreptei. Concret, Orban este revoltat de faptul că Iohannis a plecat în Japonia într-un avion de lux.

Luxul şi opulenţa care s-a văzut la plecarea lui Klaus Iohannis în Japonia l-a scos din minţi pe Ludovic Orban. Fostul premier PNL a dat de pământ pur şi simplu cu actualul şef al statului.

Ludovic Orban, fost premier al României, se arată revoltat de gestul lui Klaus Iohannis, de a pleca în Japonia într-un avion luxos. „A fost omologată unitatea de măsură a nesimțirii: Iohannis-ul”, a spus Orban, pe pagina sa de Facebook.

Liderul de la Forţa Dreptei nu s-a oprit aici. „Klaus Iohannis este cea mai mare dezamăgire pe care am avut-o în peste 30 de ani de activitate în viața publică. Nu a fost niciodată prietenul meu. L-am susținut, dar când și-a dat arama pe față am devenit poate cel mai sever critic al lui”, a mai adăugat Orban, a mai spus Orban pe reţeaua de socializare.

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis!

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis au fost în vizită de stat în Japonia. Acolo au fost primiți de împăratul Japoniei, dar și de către premierul Japoniei. Conform Boarding Pass, avionul a zburat pe ruta: București-Sibiu-Baky-Tokyo.

O oră de zbor cu acest avion privat costă în jur de 20.000 de euro. Având în vedere că zborul până în Japonia durează aproximativ 12 ore dus și 12 ore întors, Administrația Prezidențială a plătit peste 500.000 de euro pentru toată aventura.

Disputa dintre Orban şi Iohannis este una mai veche. După ultimele alegeri parlamentare, fostul şef PNL a fost împins să-şi dea demisia de la şefia Guvernului. Apoi, în cadrul alegerilor pentru un nou preşedinte PNL Iohannis a făcut lobby pentru instalarea lui Florin Câţu. Nici Câţu nu a rezistat prea mult în fruntea liberalilor.

To Top