Stiri Politice

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis! Afirmaţii grave la adresa preşedintelui. Cum se distruge PNL

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis! Afirmaţii grave la adresa preşedintelui. Cum se distruge PNL

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis! Afirmaţii grave la adresa preşedintelui. S-a aflat cum se distruge PNL. Sunt acuzaţii uluitoare la adresa şefului statului. Totul s-a întâmplat în direct. Un fost contracandidat al lui Iohannis a dat cărţile pe faţă.

Klaus Iohannis este atacat din toate părţile. Pe final de mandat, şeful statului este încercuit pur şi simplu. Scandalul de plagiat în care este implicat ministrul Lucian Bode îi explodează în faţă preşedintelui.

Theodor Paleologu, fost candidat la prezidenţiale, îl atacă fără menajamente pe preşedinte. Tace, mă rog, tăcerea lui este bubuitoare, este asurzitoare de-a dreptul. Nu în urmă cu o lună și ceva spuneam că Iohannis lasă în urma lui un câmp de ruine (în PNL, n.r.)? Exact asta se întâmplă, un câmp de ruine, pentru că Bode antrenează PNL în prăbușirea lui, este limpede.

Cu fiecare zi în plus, PNL pierde, pierde, pierde, pierde! Data trecută noi vorbeam despre Schengen și că partidul care iese cel mai prost, din păcate, din această poveste e PNL”, a spus fostul ministru, în direct la B1TV.

Nu s-a oprit aici. L-a făcut praf şi pe Lucian Bode. „Eu cred că domnul Bode are și probleme în a înțelege ce i se spune, pentru că sigur ții minte cum a venit foarte încântat de la discuțiile cu omologul austriac, deci eu tind să cred că n-a înțeles ce i-a spus”, a continuat el.

Umilinţă totală pentru Klaus Iohannis!

Pe de altă parte, Theodor Paleologu a atras atenţia. „Dincolo de asta, îți spun, sunt probleme sistemice. Pe de o parte, cum spuneam, există o atitudin generală față de educație – și acesta este doar vârful vizibil al aisbergului. E mult mai grav, de fapt, pentru că această racilă profundă atinge o mare parte din societatea românească”, consideră Paleologu.

Iohannis îşi va finaliza al doilea mandat la finalul anului viitor. Conform Constituţiei, este ultimul mandat pentru actualul preşedinte. Mai multe voci din PNL spun că actualul premier, Nicolae Ciucă, ar fi printre favoriţii lui Iohannis la candidatura la prezidenţiale. Momentan, liberalii nu au anunţat niciun posibil candidat la alegerile prezidenţiale 2024.

Nici cei de la PSD nu au rostit vreun nume. Totuşi, pe surse pe lista lungă ar fi Marcel Ciolacu, Gabriela Firea sau Mircea Geoană.

To Top