Stiri Politice

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! Cu cine a fost comparat preşedintele României

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! Cu cine a fost comparat preşedintele României
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! S-a aflat cu cine a fost comparat preşedintele României. Totul s-a întâmplat în direct şi este cea mai mare lovitură încasată vreodată de către şeful statului. Jurnalistul Ion Cristoiu nu s-a mai abţinut.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu fostul dictator comunist, Nicolae Ceauşescu. Totul s-a petrecut în cadrul podcastului „Cristoiu&Cristache” de pe canalul de YouTube „HAI România!”.

Ion Cristoiu a analizat situația din România. Pe președintele Klaus Iohannis, jurnalistul l-a făcut praf pur şi simplu. Spune despre acesta că se iluzionează la fel ca orice președinte, așa cum a făcut și Traian Băsescu. Ion Cristoiu consideră că politicianul român este unul dintre cei mai periculoși oameni din istorie.

Mai mult, în opinia lui Ion Cristoiu, dintre toți președinții postdecembriști, Klaus Iohannis îi seamănă cel mai bine lui Ceaușescu.

„Iliescu a fost contestat, mai ales după primul mandat, Emil Constantinescu a fost ținta PSD, Băsescu era criticat de presă, pe Iohannis cine îl critică? Pentru că el a preluat de la Traian Băsescu la cheie statul paralel, care conduce România. El fiind un chelner, un slugarnic la Bruxelles e un fel de înțelegere, cei de acolo îl lasă să facă ce vrea el pe plan intern. Este ciudat că el nu a avut mișcări împotriva lui în țară, opoziția nu mai există”, spune Ion Cristoiu, conform capital.ro.

Cristoiu nu s-a oprit aici. A continuat seria exemplelor negative din mandatul lui Iohannis. „Ați văzut ce a pățit Sorin Câmpeanu, nu mai e ministru, e profesor, pentru că apărea prea mult la tv. De aia nu iese nici Hellvig, de aia nu iese nici el.

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis!

Propriul lui proiect România Educată a venit din antipatia lui pentru Sorin Câmpeanu pentru că punând-o pe lavalistă (n.r. Ligia Deca) care a ținut trei luni legile educației, nu mai pot fi votate. Cei care lucrează cu el, se tem cu el, cu Iohannis nu se poate discuta, el nu socializează, nu te poți duce la el să îi spui că nu merge ceva. Cu Băsescu te mai înțelegeai, dar cu Iohannis nu, el este un copac gol pe dinăuntru care dă impresia că este foarte puternic.

Singura lui șansă este de a fi la Consiliul Europei, asta explică și atitudinea lui față de Austria. Are de ales între asta și DNA. Dosarul lui cu casele e la DNA, și e de ajuns să vină cineva să îl redeschidă”, a mai declarat Ion Cristoiu, conform sursei citate.

Iohannis îşi va termina al doilea mandat prezidenţial la finalul anului viitor. Apoi, România îşi va alege un nou preşedinte în cadrul alegerilor prezidenţiale 2024.

To Top