Stiri Politice

Tranșa 2 din PNRR întârzie! Florin Cîțu aruncă bomba: Trebuie să ne luăm adio de la acești bani

Florin Cîțu: Bugetul României are deja o gaură de 5 miliarde lei în urma deciziilor PSD

Tranșa 2 din PNRR întârzie. Să fim cinstiți. La cum arată proiectul de lege al pensiilor de serviciu, cred că trebuie să ne luăm adio de la acești bani, scrie fostul premier al României, Florin Cîțu.

Fără tranșa 2 nu ai cum să vorbești de tranșa 3.

Am negociat PNRR în așa fel încât să fie cel mai bun deal pentru România. O șansă unică să implementăm reforme pe care clasa politică le-a amânat 33 de ani. În plus, suntem plătiti 30 de miliarde de euro pentru reforme care aduc beneficii românilor.

Florin Cîțu: Cine face asta condamnă la decenii de sărăcie milioane de români

România cu un sistem de pensii sustenabil bazat pe contributivitate, cu un sistem de salarizare în sectorul bugetar care elimină sporurile și plătește compentența și cu un aparat bugetar REDUS dar PERFORMANT, este de neoprit în competiția globală.

În opinia mea, nerespectarea PNRR se încadrează la subminarea economiei naționale. Cine face asta condamnă la decenii de sărăcie milioane de români și pentru asta trebuie să plătească, a scris Florin Cîțu, pe contul său de Facebook.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, este chemat, la solicitarea USR, la Comisia pentru Afaceri Europene pentru a prezenta stadiul implementării PNRR și a programelor din fonduri europene.

„În numele USR, l-am chemat pe ministrul Boloș la Parlament, în Comisia pentru Afaceri Europene, pentru a discuta deschis despre PNRR, în care subiecte importante sunt reforma pensiilor și legile educației. Avem nevoie de un dialog constant pentru a ne asigura că implementarea PNRR va decurge bine!”, declară deputatul USR Iulian Bulai, membru în Comisia pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților.

Deputyatul Viorel Băltărețu aprecizează că ministrul Boloș trebuie să prezinte stadiul implementării PNRR și a programelor din fonduri europene/.

To Top