Stiri Politice

Traian Băsescu, de nerecunoscut! Cum arată fostul preşedinte

Ce se întâmplă, de fapt, în partidul lui Traian Băsescu. Dezvăluiri din interior despre războiul pentru şefie

În urmă cu un an, fostul președinte al României Traian Băsescu a suferit un accident vascular şi a ajuns sub îngrijirea medicilor. Paparazzi Spy News l-au surprins pe fostul preşedinte într-o zi de lucru, în Bucureşti, unde acesta s-a deplasat la diverse întâlniri, iar starea sa de sănătate pare una foarte bună.

Traian Băsescu a fost surprins de paparazzii sursei citate în momentul în care a ieșit dintr-o clădire cu un diplomat. Este probabil ca acesta să fi mers la o întâlnire, asta pentru că a stat acolo în jur de două ore.

Cum arată Traian Băsescu

Traian Băsescu a ales să poarte o ținută lejeră. Fostul președinte al României și-a făcut apariția în pantaloni închiși la culoare, o jachetă, iar pe cap a purtat o șapcă neagră.

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, anul trecut, pe raza Sectorului 2 din București. În urma celor întâmplate, fostul președinte a primit drept pedeapsă trei puncte penalizare, dar și o amendă de 580 de lei.

Informațiile care circulau în presă la vremea respectivă arătau că Traian Băsescu ar fi acroșat oglinda unei mașini care era parcată și a sunat imediat la Poliție pentru a reporta ce s-a întâmplat.

Curtea Militară de Apel București a confirmat pe 22 februarie redeschiderea urmăririi penale după ce conducerea Parchetului a infirmat soluția de clasare dispusă de procurorul de caz.

Traian Băsescu, de nerecunoscut! Cum arată fostul preşedinte

To Top