Stiri Politice

Tot guvernul este demis! Anunțul momentului despre Guvernul României: Orice se poate întâmpla

Tot guvernul este demis! Anunțul momentului despre Guvernul României: Orice se poate întâmpla

În momentul în care premierul îşi depune mandatul, undeva în luna mai, tot guvernul este demis, a declarat Alfred Simonis, care a precizat că pot apărea ministere, pot să dispară, vor interveni negocierile.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News că în momentul în care premierul îşi depune mandatul, undeva în luna mai, tot guvernul este demis, iar viitorul Guvern nu va avea doar un premier nou şi pot fi şi miniştri noi, dar în acelaşi timp pot fi modificări şi în structura guvernului, rspectiv pot apărea ministere sau pot să dispară.

Orice se poate întâmpla, câtă vreme este un nou guvern

”În momentul în care premierul îşi depune mandatul, undeva în luna mai, tot guvernul este demis. Viitorul Guvern nu va avea doar un premier nou, că sunt aceiaşi, că sunt alţi miniştri, va fi un vot pe întreg Cabinetul. (..) Inclusiv la structura guvernamentală pot fi, pot apărea ministere, pot dispărea, nu este nimic concret”, a arătat Simonis.

Despre intenţia PNL de a se păstra protocolul coaliţiei privind rotaţia premierilor, Simonis a arătat că el este dintre cei care participă la şedinţele de coaliţie şi ”nu a văzut o susţinere largă”.

”Pot apărea, pot dispărea, la nivel de principiu, de bază de lucru. Orice se poate întâmpla, câtă vreme este un nou guvern”, a mai spus deputatul PSD, precizând că vor interveni acele negocieri în interiorul coaliţiei.

Întrebat dacă cei de la PSD îşi doresc păstrea Ministerului Transporturilor, după rotativă, Alfred Simonis a răspuns: ”Cred că da, am fost destul de categorici în sensul acesta. (..) E foarte important că la cele două ministere care ar putea fi în discuţie, Ministerul Transporturilor şi MIPE, unde e domnul Boloş ministru, sunt doi miniştri foarte buni, care îi fac fiecare treaba pe segmentul pe care îl gestionează”, a spus Simonis.

To Top