Stiri Politice

Toate tunurile pe Marius Budăi: Se ascunde într-un moment important pentru România

Toate tunurile pe Marius Budăi: Se ascunde într-un moment important pentru România

Toate tunurile pe Marius Budăi. Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru a scris pe Facebook o postare dură la adresa actualului ministru al Muncii.

După un an cu PSD la Ministerul Muncii, unul în care nu a existat nici stresul pandemiei nici presiunea unui guvern minoritar, nu se mișcă nimic. Nu se face treabă, merg lucrurile din inerție, nu vezi nicio îmbunătățire, nici cea mai mică grijă pentru nevoile celor care apelează la structurile Ministerului. De la vârf se dă semnalul ca să se miște lucrurile.

Un an pierdut.

Evaluez și după mesajele oamenilor.

Între timp a dispărut și ministrul PSD al Muncii, M. Budăi. El dispare la greu. Va trebui să vină la Parlament; astăzi am depus o Moțiune împotriva lui. Chiar urmăream opiniile jurnaliștilor despre ceea ce se întâmplă. Se ascunde într-un moment important pentru România, unul în care ar fi trebuit să se dezbată și să se facă reforma pensiilor speciale dar și schimbările, inclusiv recalculările la pensiile tuturor românilor.

Moțiune de cenzură împotriva lui Marius Budăi

Românii muncesc, își văd de treabă dar nu simt, uitându-se la cum arată lucrurile la guvernare, că munca lor este respectată, încurajată și apreciată în România. Nu e bine pentru viitorul acestei țări.

Aș vrea să oprim cât mai curând această pierdere de vreme de la Ministerul Muncii.

Cristian Seidler (deputat USR) și cu mine, din partea Forța Dreptei, am prezentat astăzi decizia celor două partide de a depune Moțiune simplă împotriva PSD/Marius Budăi a declarat Violeta Alexandru, fostul ministru al muncii, pe contul său de Facebook.

Deputaţii USR şi Forţa Dreptei au depus, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale”. „Trebuie să vină și să dea seamă pentru gravele nerealizări”, afirmă Ludovic Orban.

„În conformitate cu prevederile articolului 112 din Constituţie şi articolul 189 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, deputaţii USR şi deputaţii Forţa Dreptei vă înaintează moţiunea simplă intitulată <Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale>”, a spus Ionuț Moşteanu.

To Top