Stiri Politice

Sunteți doar niște incapabili guralivi! PSD, atac devastator la adresa celor din PNL

Ciolacu nu poate colabora cu preşedintele Iohannis! Profesor: Coaliția se va rupe!

Liderul PSD Giurgiu Marian Mina îl acuză pe Dan Motreanu (PNL) că a sabotat agricultura românească: „Tu, cu mâna ta fină, ai votat ridicarea taxelor vamale pentru cerealele ucrainene. De asta suferă azi fermierii români, Motreanu!”.

„Motreanu a ieșit din dulap ca Nicușor și ne dă lecții pe agricultură. Tocmai tu care ai stat ministru la Agricultură două săptămâni și ai spart ușile la minister de <competent> ce ai fost. Motreanu, ai prins muște ani de zile în Parlamentul European, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească. Din contră, ai sabotat-o sistematic! Tu, cu mâna ta fină, ai votat ridicarea taxelor vamale pentru cerealele ucrainene. De asta suferă azi fermierii români, Motreanu”, a scris Marian Mina pe Facebook.

Atacuri în rafală pentru PNL: Voi sunteți doar niște incapabili guralivi

„Spune-ne, înțeleptule, de ce domnul Aurescu #ratareSchengen nu a fost în stare să negocieze în Regulamentul european niciun fel de compensații pentru fermierii români?! Mai departe, de ce nu ai cerut tu, patriotule din dulap, ca în acest regulament votat de tine în Parlamentul European să fie protejați fermierii români?! De ce ai votat cu două mâini și acum te dai viteaz?! Spre deosebire de voi PNL, miniștrii PSD au dat întotdeauna subvențiile la timp. Voi sunteți doar niște incapabili guralivi care nu ați trecut în PNRR niciun euro pentru irigații. Înapoi în dulap, Motreanu! Du-te la silozuri și numără! Că de votat oricum votezi doar contra României!”, adaugă deputatul social-democrat.

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat anterior că Janusz Wojciechowski, comisarul european pentru agricultură, a spus „foarte clar” că România, prin Ministerul Agriculturii, nu a putut demonstra pierderile avute de fermierii români.

To Top