Stiri Politice

Șoc total: La Romarm, directorul este pus sub control judiciar și guvernul îl ține în funcție!

Șoc total: La Romarm, directorul este pus sub control judiciar și guvernul îl ține în funcție!

La Romarm directorul este pus sub control judiciar și guvernul îl ține în funcție, îndrăznește să crezi asta, a scris profesorul Bogdan Glăvan pe contul său de Facebook.

La CE Oltenia guvernul a revocat directorii “de fațadă”, la mult timp de la producerea accidentului, și i-a revocat începând cu data încheierii mandatului = nici o revocare, de fapt; directorii își încheie mandatul bine-mersi, a mai explicat profesorul de economie.

Și când mă gândesc câți români aveau încredere într-un guvern condus de un militar – om serios, vorba aia, capabil să impună ordinea și disciplina. Am zis din primul moment că e țeapă totală.

Junta militară este de fapt coruptă moral, compusă din nulități politice, interesate doar de vânătoare de sinecuri și de contracte, pentru care să plătească cetățenii prin noi și noi taxe.

Țuțu este în continuare la Romarm

Ministerul Economiei a cerut instanțelor o clarificare juridică a lui Gabriel Țuțu, urmare a anchetei DNA în care este implicat, spune ministrul Florin Spătaru.

Ministrul Economiei afirmă că activitatea Romarm nu este afectată de problemele lui Gabriel Țuțu.

„Compania Romarm funcționează, are o structură de conducere cu responsabilităpți clare. Consiloiul de Administrație s-a întrunit săptămâna trecută și a mandatat un director să semneze și să conducă ortganizația. Da, avem acestă situație cu directorul general, dar vorbim de o companie de stat care are un Consiliu de Administrație funcțional și care poate să ia decizii în această perioadă”, afirmă Florin Spătaru.

El afirmă că a solicitat companiei Romarm să trimită o scrisoare către instanțe pentru a clarifica situația juridică a lui Gabriel Țuțu.

„În urma răspunsului pe care îl vom primi, vom lua deciziile corespunzătoare, urmând să analizăm contractul de mandat și valabilitatea acestuia în această situație”, menționează Spătaru.

To Top