Stiri Politice

Ședință cu ușile închise! Ce le-a spus Nicolae Ciucă membrilor de partid (SURSE)

Ședință cu ușile închise! Ce le-a spus Nicolae Ciucă membrilor de partid (SURSE)

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut BEx-ul partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare.

Nicolae Ciucă a cerut luni Biroului Executiv al partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare, au precizat surse liberale pentru News.ro.

Şeful Executivului a mai afirmat că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritatea PNL la guvernare rămâne creşterea economică bazată pe investiţii şi absorbţia fondurilor prin PNRR.

Şeful PNL le-a spus liberalilor că este nevoie de o organizare impecabilă a PNL, care îi va ajuta foarte mult în gestionarea evenimentelor care urmează.

Ce le-a spus Nicolae Ciucă membrilor de partid

Premierul a cerut în BEx-ul partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare. Ciucă a mai spus că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritatea PNL la guvernare rămâne creşterea economică bazată pe investiţii şi absorbţia fondurilor prin PNRR.

Nicolae Ciucă a transmis, luni, în şedinţa conducerii partidului, potrivit unor surse liberale, că PNL trebuie se concentreze asupra obiectivelor guvernării şi mai puţin pe strategiile politice ale altor partide, el afirmând că cine a generat instabilitate politică, a pierdut procente.

Preşedintele PNL le-a transmis celor din conducerea partidului că PNL trebuie se concentreze asupra obiectivelor guvernării şi mai puţin pe strategiile politice ale altor partide, precizând că cei care au atacat PNL în ultima perioadă a pierdut din punct de vedere electoral. ”Cine a generat instabilitate politică, a pierdut procente, a spus şeful Executivului, potrivit surselor citate.

To Top