Stiri Politice

Secretul mai puţin ştiut al lui Rareş Bogdan! De ce s-a împrumutat de bani europarlamentarul PNL

Secretul mai puţin ştiut al lui Rareş Bogdan! De ce s-a împrumutat de bani europarlamentarul PNL
Rareş Bogdan, sursa foto facebook

Secretul mai puţin ştiut al lui Rareş Bogdan! S-a aflat de ce s-a împrumutat de bani europarlamentarul PNL. Este vorba despre un episod petrecut în trecut  pe care fostul jurnalist s-a decis să-l facă public acum. Politicianul a dezvăluit că poartă la gât o cruce făcută la Muntele Athos.

Rareş Bogdan spune că nu este vorba despre orice cruce. Este cea care a aparținut episcopului Nicolae Ivan de la Cluj.

Rareş Bogdan a spus cum a ajuns această cruce în posesia sa. Mai exact, a explicat modul în care a fost cumpărată. Este vorba despre o poveste specială.

Rareş Bogdan a făcut totul public în emisiunea Ediția de seară, conform Cluj Live. „Eu port la gât o cruce pe care, culmea, am cumpărat-o la o licitație unde nu am avut bani și m-am împrumutat. Eram în primul an în care am plecat la București ca jurnalist, în 2012, era în campanie în luna februarie-aprilie. Am făcut naveta.

Secretul mai puţin ştiut al lui Rareş Bogdan!

În luna mai-iunie, imediat după alegerile locale, am plecat la Viena. Și la Dorotheum în Viena (n. r.: una dintre cele mai vechi case de licitații din lume și cea mai mare casă de licitații de obiecte de artă din Europa continentală) era o licitație și am văzut în catalog o cruce care a aparținut primului mitropolit ortodox al Transilvaniei și arhiepiscop de Cluj, episcopul Nicolae Ivan.

Crucea a fost și este de la Muntele Athos. E făcută în atelierele din Salonic, sfințită la muntele Athos, a fost purtată de mitropolitul Ivan și a ajuns de vânzare acolo la Viena. N-am avut bani să o iau și am luat împrumut de la niște prieteni doctori clujeni, care stau la Viena”, a spus Rareș Bogdan, conform sursei citate.

To Top