Stiri Politice

Se rupe coaliţia?! Marcel Ciolacu, vizat direct de un fost premier. Florin Cîţu i-a cerut demisia de urgenţă

Se rupe coaliţia?! Marcel Ciolacu, vizat direct de un fost premier. Florin Cîţu i-a cerut demisia de urgenţă

Se rupe coaliţia?! Marcel Ciolacu, vizat direct de un fost premier. Florin Cîţu i-a cerut demisia de urgenţă liderului PSD. PNL şi social democraţii au convenit să nu se mai atace, dar fostul premier continuă de unul singur campania la adresa social democraţilor.

Mai mult, Florin Cîţu sugerează direct, într-o postare pe facebook, faptul că PNL nu ar mai trebui să guverneze alături de cei de la PSD.

Fostul lider al PNL, senatorul Florin Cîțu, susține că președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să demsioneze de urgență. Îi cere demisia după ce Ciolacu a spus că are informații conform cărora o mare companie de asigurări ar putea intra în faliment.

”Marcel Ciolacu ar trebui sa plece imediat.

Șeful PSD-iștilor are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un “faliment anunțat” pe piață asigurărilor din România. Dacă are informații nu poate să-i lase pe români să cumpere polițe de asigurare la o companie despre care el știe că intră în faliment.

Marcel Ciolacu, vizat direct de un fost premier

Astfel de declarații, din partea unui oficial cu acces la informații confidențiale, erau urmate imediat de o DEMISIE în orice țară civilizată.

#maibinefarapsd #forumuldedreapta #RomaniiTrebuieSaStie”, scrie Florin Cîțu, pe facebook.

După ce a fost debarcat din funcţia de preşedinte al PNL Florin Cîţu a fost tot mai singur. Şi-a pierdut şi funcţia de preşedinte al Senatului. Mai mult, mai multe voci din rândul celor de la PNL spun că fostul premier ar trebui dat afară din partid. Asta pentru îi atacă în mod constant pe cei de la PSD, deşi cele două partide guvernează împreună.

De altfel, Florin Cîţu nu este singurul liberal care îi atacă pe cei de la PSD. De partea cealaltă, nici social democraţii nu respectă pactul. În teritoriu, sunt mai multe zone în care este un adevărat război politic între cele două partide.

To Top