Stiri Politice

Se rupe coaliţia? Atac devastator de la vârful PSD către cei de la PNL: ‘Mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă’

Se rupe coaliţia? Atac devastator de la vârful PSD către cei de la PNL: 'Mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă'

Se rupe coaliţia? Atac devastator de la vârful PSD către cei de la PNL. Un lider al social democraţilor îi face praf pe liberali. Totul, în pragul schimbării de putere, la nivel guvernamental. În luna mai, premierul Nicolae Ciucă ar trebui să-şi dea demisia. Ar urma să îi cedeze locul lui Marcel Ciolacu.

Cei de la PSD şi cei de la PNL ar trebui să facă rotaţie şi la ministere. Totul e în stand-by momentan. Social democraţii ies la atac.

Se rupe coaliţia?

Un lider important al PSD, deputatul Marian Mina, a ieşit la atac. Şeful PSD de la Giurgiu cere mai multe demisii, de urgenţă, din Guvern. A luat la ţintă doi importanţi oameni din PNL. Mircea Mina i-a luat la ţintă pe Lucian Bode, Cătălin Predoiu şi Virgil Popescu.

Într-o postare virulentă pe Facebook, Mina în distruge pe liberalii din Guvern. “Câtorva capete înfierbântate de la #PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă. Mai uşor cu nervii, colegi de la PNL, că aveţi jumătate dintre miniştrii voştri cu probleme!

Până să daţi ultimatumuri cu rotativa, nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse neoficiale” şi cu Popescu, combinatorul din Energie?! Linişte totală.

Ce mai caută toţi aceşti oameni pe funcţii? Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă. Tic-tac!

P.S.: Până la rotativă, avem de guvernat. Lăsaţi trăncăneala şi faceţi ce trebuie pentru oameni!”, a scris deputatul Marian Mina în postarea de pe Facebook.

To Top