Stiri Politice

Se pregătește o super lovitură pentru guvernul condus de Nicolae Ciucă! USR a anunțat ce are de gând să facă

Se pregătește o super lovitură pentru guvernul condus de Nicolae Ciucă! USR a anunțat ce are de gând să facă
nicolae ciuca. sursa: facebook

Lovitură pentru guvernul condus de Nicolae Ciucă, dar și pentru cel pe care îl va prelua viitorul premier, Marcel Ciolacu. USR va continua cu moţiuni şi chemări la “Ora Guvernului” pentru o serie lungă de miniştri, a anunțat liderul formațiunii de opoziție, Cătălin Drulă.

Parlamentarii USR vor continua, în sesiunea parlamentară care începe miercuri, cu moţiuni şi chemări la “Ora Guvernului” pentru “o serie lungă de miniştri care fac rău României”, a anunţat, marţi, preşedintele partidului, deputatul Cătălin Drulă.

El i-a enumerat pe miniştrii de Interne, al Justiţiei, Educaţiei, Afacerilor Externe şi al Muncii.

Lovitură pentru Nicolae Ciucă: USR anunță depunerea de moţiuni

“România este probabil singura ţară din Europa în care şeful poliţiştilor este hoţ, cuvinte care vin chiar din gura dumnealui. Domnul Bode a spus că plagiatul este furt şi, la fel, şi şeful său Iohannis. Apoi îl avem pe domnul Predoiu, un aranjor la vârful Justiţiei, care discută şi anunţă public soluţii din dosare care încă n-au fost date, pe doamna Deca, un ministru care trebuia să fie tânăr şi o speranţă, dar care are reflexe de tip securist şi secretizează Legile Educaţiei, domnul Aurescu care a fugit laş şi nu a răspuns chemării în Parlament pentru a explica eşecul Schengen, domnul Câciu, cel care duce finanţele României în prăpastie, şi domnul Budăi, cel care menţine pensiile speciale”, a afirmat Drulă, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, USR va continua colaborarea cu Forţa Dreptei pentru depunerea de moţiuni şi de sesizări la Curtea Constituţională şi în sesiunea parlamentară care începe miercuri.

Cătălin Drulă a afirmat că proiectul privind pensiile speciale nu prevede desfiinţarea acestora. “Este ruşinos, avem toată convingerea că Comisia Europeană nu va accepta aşa ceva şi că singura soluţie acceptabilă pentru a îndeplini ceea ce avem de făcut în PNRR este ca pensiile să fie pe baze contributive, să nu mai avem o pensie specială de opt ori mai mare decât pensia contributivă, în medie”, a explicat el.

To Top