Stiri Politice

Se pregătesc schimbări majore în România! Marcel Ciolacu: Sunt convins că asta aşteaptă românii de la noi

PSD pregătește o super lovitură în Guvern: Vizează toți angajații din România (SURSE)

Marcel Ciolacu se pregătește pentru funcția de premier. Românii au nevoie de un plan economic şi social articulat, nu de avioane reprezentate de rotative sau aranjamente electorale, spune Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că prioritatea social-democraţilor în această perioadă o reprezintă elaborarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei şi să protejeze firmele româneşti, subliniind că românii au nevoie de un plan social şi economic “articulat” şi nu de “avioane”, reprezentate de “rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale”.

“Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei, să încurajeze producţia autohtonă, să creeze noi locuri de muncă şi să protejeze firmele româneşti. Sunt convins că asta aşteaptă românii de la noi.

Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale. Oamenii au nevoie de soluţii, de un plan social şi economic articulat, nu de avioane!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: Prioritatea numărul unu sunt pensiile speciale

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la începutul acestei săptămâni că „prioritatea numărul unu” a social-democraților sunt pensiile speciale. El a adăugat că PSD vrea să găsească forma constituţională „ca acest capitol cu pensiile speciale să fie odată închis pentru totdeauna în România”.

„Din punctul nostru de vedere, prioritatea numărul unu sunt pensiile speciale şi aşteptăm, împreună cu Ministerul Justiţiei, să găsim forma constituţională ca acest capitol cu pensiile speciale să fie odată închis pentru totdeauna în România”, a spus Marcel Ciolacu după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD. La finalul anului trecut, Guvernul a adoptat în primă formă proiectul de lege care include și reformarea pensiilor speciale și va trimite documentul în Parlamentul României, unde dezbaterile vor începe pe 1 februarie.

 

To Top