Stiri Politice

Scandal uriaş pe banii românilor! Ce se întâmplă, de fapt, în Guvern. Acuzaţii grave la adresa lui Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu

Scandal uriaş pe banii românilor! Ce se întâmplă, de fapt, în Guvern. Acuzaţii grave la adresa lui Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu

Scandal uriaş pe banii românilor! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, în Guvern. Acuzaţii grave la adresa lui Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu. Cei de la AUR vin cu dezvăluiri şi acuzaţii uluitoare. Spun că Guvernul Ciucă – Ciolacu a intrat în campanie electorală cu bani de la bugetul de stat.

Acuzaţii extrem de grave la adresa Guvernului condus de Nicolae Ciucă. Opoziţia dă de pământ cu coaliţia PSD- PNL.

“Incapabil să rezolve crizele succesive care au golit buzunarele românilor în ultima perioadă, guvernul şi-a început campania electorală sub masca unor proiecte de utilitate publică.

Guvernul Ciucă – Ciolacu recunoaşte că are nevoie de un aport de inteligenţă atât în actul de guvernare, cât şi în materie de comunicare publică. Mai grav este că executivul pune în funcţiune un serviciu automatizat de cercetare şi propagandă prin intermediului softului de inteligenţă artificială Ion. Acesta a fost lansat sub forma unei baze de date cu probleme semnalate de români cu scopul de a construi politici publice.

Nu e greu de imaginat pentru nimeni cum vor fi utilizate informaţiile acumulate de softul plătit din banii românilor pentru generarea mesajelor de campanie şi contracararea criticilor la adresa guvernului.

Concomitent cu lansarea softului Ion, guvernul ne prezintă o altă soluţie de a-şi finanţa propaganda cu bani de la buget. Un proiect cu nume pompos este pregătit în laboratoarele guvernamentale: Serviciul Dezvoltare Comunitară este o divizie din subordinea Secretariatului General al Guvernului care ar trebui să primească un buget de 10 milioane de lei pentru servicii de comunicare şi cercetare de piaţă.

Scandal uriaş pe banii românilor!

După pandemia de coronavirus şi catastrofala liberalizare a pieţei de energie din România, avem parte de o nouă manevră prin care guvernul încearcă să genereze ştiri pozitive într-o perioadă extrem de dificilă.

Un guvern competent nu are nevoie de propagandă sau de publicitate. Oamenii simpli văd zilnic pe strada pe care locuiesc, în rafturile magazinelor, pe statul de plată sau cuponul de pensie ce face guvernul în spatele uşilor închise.

Alianţa pentru Unirea Românilor cere încă o dată coaliţiei aflate vremelnic la putere să înceteze risipa banilor de la bugetul de stat şi să direcţioneze fondurile de propagandă către numeroasele comunităţi defavorizate şi ignorate de autorităţi”, spune cei de la AUR, într-un comunicat de presă.

To Top