Stiri Politice

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe şeful partidului, Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei care ar fi durat peste 5 ore. Ciucă a fost pus la zid de către şefii din teritoriu care au spus clar că au mari probleme.

Nicolae Ciucă a avut parte de momente grele în cadrul întâlnirii de la Vila Lac. Şefii PNL din teritoriu au bătut cu pumnul în masă. Au vorbit despre relația cu PSD și UDMR, dar și despre problemele primarilor, susțin surse liberale citate de G4Media.ro.

La această întâlnire telefoanele au fost bruiate. Liberalii sunt nemulţumiţi de relaţia cu PSD în contextul atacurilor lansate de social-democrați la adresa lor. S-a vorbit şi despre protocolul coaliției de guvernare și rotația din mai.

Deși președintele PNL, Nicolae Ciucă, ar fi fost mai degrabă în favoarea unui schimb mai amplu cu PSD, liderii liberali din teritoriu s-au opus. „Nu suntem de acord cu nicio înțelegere cu PSD în plus față de ce există deja în protocol”, a declarat un lider liberal, conform G4Media.

Scandal uriaş la PNL!

PSD voia ca anumite ministere să nu-şi schimbe şeful. „Nu schimbi jucătorii care performează”, declara recent secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu.

„Sunt nemulțumiri mari că PSD ne încalecă. PSD cere pe pagina oficială demisia de miniștri PNL, au început campania de racolat primarii, din păcate toată lumea e îngrijorată de situația de după rocadă. Dacă acum PSD se comportă așa, cum va fi după ce au și premierul?”, a declarat un lider PNL, conform sursei citate.

Nicolae Ciucă le-ar fi cerut liberalilor să nu îi atace pe liderii celorlalte partide din coaliție. Pe de altă parte, liberalii au căzut de acord să înceapă atacurile la adresa AUR, având în vedere sondajele. Discuţiile de la PNL vor continua. Urmează o şedinţă a Biroului Permanent Național, iar la 18 ar urma să aibă loc ședința grupurilor reunite din Camera Deputaților și Senat.

Most Popular

To Top