Stiri Politice

Scandal uriaș în politică: PSD îi acuză pe liberali că se “împăunează” cu munca social-democraţilor

Scandal uriaș în politică: PSD îi acuză pe liberali că se "împăunează" cu munca social-democraţilor

Situație tensionată la nivel local, în Sibiu. PSD critică PNL şi îi acuză pe liberali că se ”împăunează” cu munca social-democraţilor.

Organizaţia Judeţeană PSD Sibiu îi critică pe liberalii sibieni şi îi acuză că “se împăunează cu munca PSD”, fiind vorba despre tichetele pentru energie, potrivit unui comunicat de presă.

“Am observat că, tot mai des, reprezentanţi ai PNL Sibiu se laudă cu măsurile Partidului Social Democrat impuse, în urma negocierilor, în coaliţia de guvernare. A apărut informaţia că tichetele pentru energie au ajuns, ieri, la Sibiu şi că liberalii susţin financiar aproape 37.000 de sibieni. Liberalii îşi asumă, în mod nedrept, aceste măsuri pentru simplul motiv că premier este Nicolae Ciucă. Sibienii ştiu, însă, că aceste decizii au fost luate în coaliţie la propunerea PSD, nicidecum a liberalilor, care nu au nici în doctrină, nici în obicei, să ajute persoanele aflate în nevoie”, se arată în comunicatul PSD Sibiu.

PSD: Liberalii s-au lăudat cu realizarea autostrăzii Sibiu – Boiţa

Social-democraţii sibieni mai susţin că “nu ar fi fost nevoie de ajutoarele de încălzire dacă preţurile la energie ar fi rămas plafonate, aşa cum s-a întâmplat în timpul fostei guvernări PSD.”

Cei din PSD Sibiu afirmă că, cei de la PNL inventează neadevăruri şi despre majorarea pensiilor.

“Referitor la majorarea pensiillor, cred că nimeni nu are niciun dubiu, oricâte neadevăruri ar mai inventa cei de la PNL, că aceasta este una dintre realizările Partidului Social Democrat”, punctează cei de la PSD Sibiu.

“În tentativele liberalilor sibieni de a-şi aroga merite pe care nu le au, cel mai elocvent exemplu este autostrada Sibiu – Boiţa, care a fost începută de PSD (în timpul guvernării social-democrate, s-au realizat toate studiile şi proiectele necesare, s-au obţinut toate autorizaţiile, s-a obţinut finanţarea europeană, a fost semnat contractul de atribuire prin licitaţie publică pentru realizarea autostrăzii). Lucrările au început în 2019, tot în guvernarea PSD. După toate aceste etape parcurse de noi, periodic, lideri ai PNL au venit pe şantier lăudându-se că realizarea autostrăzii Sibiu – Boiţa este meritul lor, deşi toate documentele şi faptele îi contraziceau”, se mai precizează în comunicatul PSD Sibiu.

PSD declară că: “sibienii realizează acum că au fost minţiţi de coaliţia de dreapta şi că singura şansă de a trăi decent în România este o guvernare PSD.”

To Top