Stiri Politice

Scandal uriaș în partidul lui Traian Băsescu! Au început să se trădeze unii pe alții

Scandal uriaş pe scena politică! Traian Băsescu e terminat. I-a luat partidul

Trădare uriașă în partidul fondat de Traian Băsescu. PMP cere consilierilor judeţeni din Maramureş care cântă în strună PSD să-şi depună mandatele.

Având în vedere faptul că la evenimentul de alegere a organizaţiei PSD Ulmeni au fost prezenţi şi patru consilieri judeţeni aleşi pe listele Partidului Mişcarea Populară, le solicităm acestora să dea dovadă de demnitate şi asumare şi să-şi depună mandatele.

Dacă nu vor face asta, oricum vor fi excluşi din partid şi, în baza Codului Administrativ, articolul 204, alineatul 2, punctul j, aceştia îşi vor pierde mandatele, se arată într-un comunicat de presă.

De altfel, PMP l-a exclus din partid pe Lucian Morar, fost preşedinte al organizaţiei judeţene Maramureş şi încă primar al oraşului Ulmeni.

Colegiul Naţional al PMP l-a învestit pe Adrian Todoran în funcţia de Preşedinte interimar al organizaţiei PMP Maramureş.

Scandal uriaș în partidul lui Traian Băsescu

PMP reiterează faptul că, în ciuda tuturor acestor eforturi active ale PSD de a fura din aleşii noştri locali, va lupta împotriva unui partid care împinge ţara spre un dezastru politic, economic şi social.

Angajamentul nostru rămâne ferm: toţi aleşii locali care vor promova activitatea altor partide vor fi excluşi din formaţiunea noastră, se mai arată în comunicat.

PMP este un partid de dreapta şi va rămâne în opoziţie cu practicile partidelor învechite, manifestând astfel toleranţă zero faţă de acest soi de traseism politic lipsit de onoare.

Partidul Mișcarea Populară este un partid politic, actualmente extraparlamentar, din România, lansat de Fundația Mișcarea Populară, creat la inițiativa fostului președinte al statului, Traian Băsescu, după ce susținătorii săi au părăsit Partidul Democrat Liberal (PDL).

A avut grup parlamentar în Parlament în legislatura 2016–2020 a Camerei Deputaților și Senatului.

La data de 23 martie 2013, după Convenția Națională a Partidului Democrat Liberal (PDL) pentru alegerea conducerii, președintele României, Traian Băsescu, a anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook că se desparte de PDL, acuzând fraudarea rezultatului votului de către echipa lui Vasile Blaga pentru ca acesta să fie reales președintele PDL, în situația în care președintele o susținea pe Elena Udrea.

Astfel, susținătorii lui Băsescu au lansat la data de 26 martie 2013, Fundația Mișcarea Populară. Pe 18 mai 2013, conducerea fundației a anunțat că inițiază un sondaj privind transformarea în partid a organizației.

To Top