Stiri Politice

Scandal uriaş în Parlament! Legea lui George Simion a fost respinsă. Ce voia liderul AUR pentru români

George Simion s-a dezlănţuit! Anunţul care cutremură scena politică. Contractul cu OMV, atacat în instanţă

Scandal uriaş în Parlament! Legea lui George Simion a fost respinsă. S-a aflat ce voia liderul AUR pentru români. Proiectul a fost respins de către majoritatea parlamentară, dar scandalul a fost unul absolut uriaş. Ies la iveală detalii incredibile.

Un nou scandal izbucnit în Parlament. Totul a pornit de la proiectul celor de la AUR care interzice insectele în alimentație. Deputații lui George Simion au venit cu un proiect uluitor.

Oamenii lui George Simion spun că Uniunea Europeană i-ar obliga pe români să mănânce gândaci. În finalul dezbaterilor, proiectul AUR a primit aviz negativ. Acesta trebuie, însă, avizat și de alte comisii înainte să ajungă la votul final.

În timpul votului, scandalul a fost uriaş. Mai întâi, a vorbit un deputat de la AUR. “Deși provoacă alergii, consumul acestui vierme este considerat sigur, așa cum au fost considerate și vaccinurile. Trebuie să fim atenți la ce obligăm să mănânce românii noștri”, a spus acesta.

Legea lui George Simion a fost respinsă

Sandor Bende, președintele Comisiei pentru industrii şi deputat UDMR a fost împăciuitor. „Atât timp cât nu suntem obligați să mâncăm ceva, e dreptul nostru să mâncăm ce vrem, nu putem nici să interzicem. Situația de acum le amintește unor aleși de cozile la mâncare din perioada comunistă, când erau obligați să mănânce alimente din soia”, a spus acesta.

A urmat deputatul PSD, Ian Mang. „Mai știu acum vreo 30 de ani când acuzam pe unul care a fost și împușcat de Crăciun că ne dă salam cu soia și azi stăm la coadă și mâncăm soia”, a spus acesta, completat de colegul său, Toma Ilie. „Va veni ziua în care vor veni legi aici să ne omorâm vacile că produc dioxid de carbon”, a spus Ilie.

Sandor Bende nu s-a oprit aici. „Așa este, s-a descoperit ca vaca este cea mai poluantă de pe pământ”, a spus alesul celor de la UDMR.

De altfel, nici românii nu vor alimente din gândaci sau greieri. Un sondaj lansat de un director al ANPC are parte de critici dure din partea internauților. “A înnebunit lumea, în loc să verificați gândacii și viermii din magazine, acum vă ocupați de vânzarea lor”, a scris o româncă revoltată. Între timp, făina de greieri a ajuns deja pe rafturile din România, însă costă o mie de lei kilogramul.

To Top