Stiri Politice

Scandal uriaş în coaliţie! Florin Cîţu, atacat dur de cei din PSD. Un deputat s-a dezlănţuit

Florin Cîțu: Bugetul României are deja o gaură de 5 miliarde lei în urma deciziilor PSD

Scandal uriaş în coaliţie! Florin Cîţu, atacat dur de cei din PSD. Un deputat s-a dezlănţuit la adresa fostului premier. totul a pornit în contextul războiului din Ucraina. Fostul premier a fost primul care i-a atacat pe social democraţi. Spune că aceştia sunt apropiaţi, în continuare, de Rusia.

Florin Cîţu nu ezită să intre în scandaluri cu cei din PSD. Acesta a fost mereu un adversar al social democraţilor chiar înainte de a deveni premier.

În schimb, Florin Cîţu a primit o replică dură. Marian Mina, deputat PSD, îl desființează pe Cîțu. Asta după ce fostul premier liberal a afirmat că PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti.

Marian Mina i-a transmis lui Florin Cîțu de la PNL că PSD a făcut tot ceea ce trebuie pentru a sprijini Ucraina în fața agresiunii lui Putin. „De când a picat în cap, Superman Cîțu este într-un delir continuu. Florine, faptul că ai făcut pușcărie în SUA nu te face mai occidental. Doar infractor. Reține asta! Cât timp tu nu contenești o clipă să fii penibil, PSD și Guvernul pe care și tu îl susții, teoretic, Florine, au făcut tot ceea ce trebuie pentru a sprijini Ucraina în fața agresiunii lui Putin. Repet: în războiul cu Putin, Florine, nu cu Delta Dunării! Și mai e ceva: colegii tăi, în frunte cu domnul premier Ciucă, tot propaganda Rusiei o fac când cer clarificări cu privire la canalul Bâstroe?!”, i-a transmis Marian Mina lui Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Scandal uriaş în coaliţie!

Fostul premier fusese primul care îi atacase pe cei de la PSD. Tot într-o postare pe Facebook. „PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti”.

„PSD nu pierde nicio situaţie să-i arate lui Putin că îi susţine agenda de aici de la Bucureşti. Câteoadată, ca ieri de exemplu, această susţinere a PSD pentru agenda lui Putin este atât de evidentă încât mă întreb cât mai este până vedem primii PSD-işti expulzaţi”, a scris Cîţu.

PSD a cerut, luni, autorităţilor de la Kiev să reia colaborarea bilaterală şi să oprească imediat dragarea de mare adâncime pe Canalul Bâstroe. De asemenea, PSD a mai susţinut că cere „tuturor autorităţilor române să se manifeste cu convingere şi fermitate pentru apărarea şi protejarea patrimoniului de importanţă universală al Deltei Dunării”.

To Top