Stiri Politice

Scandal monstru pe scena politică: “Sunt uimit de lipsa de maturitate de care dau dovadă politicienii români”

Răsturnare de situaţie în cazul Maia Sandu! Noi dezvăluiri despre candidatura acesteia la prezidenţiale: 'Nu asta intenționează!'

Republica Moldova este în pericol! Acuzaţii fără precedent pentru pasivitatea liderilor din România. După ce Maia Sandu a ieşit şi a cerut ajutorul, un politician român a spus clar. Eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, s-a arătat uimit de lipsa de maturitate de care dau dovadă politicienii români.

Maia Sandu a vorbit despre despre planul Rusiei pentru destabilizarea Republicii Moldova. Întrebat cum de nu are România o reacție oficială la cele întâmplate, eurodeputatul PMP s-a dezlănţuit.

„Sunt uimit de lipsa de maturitate de care dau dovadă politicienii români. Ieri a fost unul dintre subiectele principale dezbătute în începutul ședinței plenare la Strasbourg a Parlamentului European. Am văzut o reacție a Casei Albe. În schimb, noi ne ținem de glumițe ieftine și asta deranjează profund pentru că arată o lipsă de maturitate și înțelegere în detaliu a ceea ce se întâmplă în Republica Moldova”, a spus Eugen Tomac, în direct pe B1TV.

Republica Moldova este în pericol!

„Arată o lipsă de maturitate în ceea ce privește înțelegerea fenomenului Republica Moldova. Acum, lucrurile sunt foarte clare. Rusia, prin vocea lui Putin, prin vocea lui Lavrov, a nuanțat în repetate rânduri că Republica Moldova reprezintă o miză pentru ei și evident că nimeni nu trebuie să neglijeze toate aceste amenințări”, a continuat Eugen Tomac.

„Republica Moldova este amenințată la ora actuală și nu trebuie uitat un lucru elementar, a avut un președinte pro-rus, are trupe militare ilegale pe teritoriul său de mai bine de 30 de ani, deci e o realitate cu care se confruntă zi de zi Republica Moldova și evident că în acest context noi nu putem face decât un singur lucru, să fim total alături de Republica Moldova și să oferim tot sprijinul necesar, pentru că aici vorbim de provocări care aduc atingere securității României”, a mai spus el.

To Top