Stiri Politice

S-a aflat adevărul despre PSD! Dezvăluirea care va produce valuri uriaşe: ‘Continuator al Partidului Comunist’

Se rupe coaliţia? Atac devastator de la vârful PSD către cei de la PNL: 'Mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă'
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

S-a aflat adevărul despre PSD! Dezvăluirea care va produce valuri uriaşe pe scena politică. Un cunoscut sociolog a venit cu precizări incredibile despre cel mai mare partid din România. Mirel Palada spune că PSD continuă să fie perceput ca şi continuator al Partidului Comunist.

PSD este fostul PDSR, cel care s-a tras din FDSN, partidul care a condus România imediat după Revoluţia din 1989.  Sociologul Mirel Palada a declarat că Partidul Social Democrat a fost mereu cu un pas înaintea celorlalte partide.

Întrebat care sunt partidele care au influențat foarte tare țara noastră, Mirel Palada a dat cărţile pe faţă. „În România avem două partide: PSD și toți ceilalți care se luptă împotriva PSD-ului. Iar asta se întâmplă din 1990 încoace, fie că ne place sau nu.

A venit ca un continuator al Partidului Comunist, cu cea mai mare pricepere instituțională, organizațională. Ca pricepere politică, PSD a fost întotdeauna cu un pas înaintea celorlalte partide.

S-a aflat adevărul despre PSD!

Ceilalți au trebuit să facă ceva să se definească împotriva PSD-ului. Din punct de vedere ideologic, PSD este un partid conservator cât se poate de bine definit, dar nu vrea să accepte acest lucru”, a spus Palada, la Marius Tucă Show, conform gandul.ro.

Sociologul s-a referit şi la al doilea partid din coaliţie, PNL. Palada spune că acest partid s-a ținut bine în urmă cu câțiva ani, dar acum a căzut.

To Top