Stiri Politice

S-a aflat adevărul despre PNL! Un lider politic a spus clar ce se întâmplă: Este o chestiune cât se poate de clară

PNL nu mai are nimic de-a face cu democrația! Acuzații extrem de dure la adresa liberalilor

Nu în PNL se va dezbate cine și ce poziție ocupă. Negocierea o va face Iohannis cu Ciucă și Ciolacu. Ceilalți vor afla în plic care este direcția de urmat și PNL nu e în situația să se revolte, a declarat Eugen Tomac, președintele PMP.

Eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, a vorbit despre rotația de la guvernare, joi, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și s-a arătat de părere că „nu în PNL se va dezbate cine și ce poziție ocupă”, ci „negocierea o va face Iohannis cu Ciucă și Ciolacu” și „ceilalți vor afla în plic care este direcția de urmat”.

Întrebat de scenariile vehiculate de liberali pentru rotația de guvernare, liderul PMP a spus: „Cred că noi dezbatem și Rareș Bogdan a adus în discuție ceva ce nu se va întâmpla – și o spun cu simț de răspundere. Nu în PNL se va decide cine pleacă lângă Ciolacu, nu în PNL se va dezbate cine și ce poziție va ocupa. Asta este o chestiune cât se poate de clară”.

Presiunea în PNL este foarte mare

„Rareș Bogdan ne-a obișnuit deja cu ieșirile acestea foarte artistice, pentru că eu cred că lucrurile sunt închise parțial pe această negociere și negocierea o va face Iohannis cu Ciucă și Ciolacu, atât. Ceilalți vor afla în plic care este direcția de urmat și PNL nu este în situația în care să se revolte. Sigur că vor mai exista nemulțumiri, pentru că ne apropiem de 2024, un an cu patru rânduri de alegeri”, a adăugat Eugen Tomac.

„Presiunea în PNL este foarte mare, scăderea aceasta în sondaje este evidentă. Oamenii se simt în nesiguranță politică, pentru că o țară condusă de PSD cu sprijinul PNL evident că nu poate duce spre nimic bun. Am avut 2004, am avut 2009 cu guverne PSD, deci un an cu patru rânduri de alegeri conduse de PSD este evident că pune într-o lumină foarte proastă PNL și tocmai de aceea ei insistă pe această comasare (a alegerilor locale cu cele parlamentare, n.r), comasare care nu cred că se va putea realiza”, a spus eurodeputatul.

To Top