Stiri Politice

S-a aflat adevărul despre George Simion! Ce legături ar avea, de fapt, cu ruşii. Amănunte incendiare din interior

Cea mai simplă coaliție de guvernare ar fi PSD-AUR! Anunțul care aruncă în aer politica din România: Sondajele ne dovedesc

S-a aflat adevărul despre George Simion! Ce legături ar avea, de fapt, cu ruşii şeful celor de la AUR. Ies la iveală mănunte incendiare din interior. Unul dintre liderii formaţiunii politice a ieşit la rampă. Îşi apără cu toată puterea şeful.

George Simion este acuzat că s-a întâlnit și a fost racolat de spioni din serviciile secrete ale Rusiei. Din acest motiv, Simion a primit interdicție de intrare în Ucraina până în 2024.

În apărarea lui George Simion a sărit senatorul Sorin Lavric. Acesta susține că în spatele acestor atacuri se află intenția partidelor de la București de a decredibiliza AUR în perspectiva alegerilor de anul viitor, conform rfi.ro.

”Sunt niște aberații, sunt niște calomnii, tot tăvălugul acesta de minciuni intră în logica atacului la care vom fi supuși tot mai des pe măsură ce ne apropiem de campania electorală. De 2 ani și jumătate, de când suntem în Parlament, am auzit mereu îngânându-se acest refren cum că AUR este creația serviciilor secrete. Numai că, la început, se vorbea de serviciile secrete românești.

S-a aflat adevărul despre George Simion!

Acum văd că am trecut granița și suntem toți agenți ai lui Putin, firește, rusofili. Deci eu sunt agent putinist când bunicul meu, născut în Basarabia, a trebuit să fugă din fața rușilor, Claudiu Târziu – la fel, este putinist, deși și el, grație unei bunici, are restrânge basarabean… și toți, pe rând, inclusiv George Simion, care este ținta predilectă a acestor calomnii, este agent rus.

Nu s-a întâlnit cu … Nu l-am întrebat direct dacă s-a întâlnit cu ei, dar de aici și până a ajunge să-l preschimbe în agent putinist și vector al serviciilor secrete de siguranță, de apărare ale Rusiei, este un drum imens. Toate aceste atacuri împotriva noastră sunt rodul complicității dintre guvernul Ciucă și autoritățile, fie de la Kiev, fie de la Chișinău. Nu uitați că primul care a venit și insinuat cum că Simion este agent rus, a fost fostul ministru al apărării din Moldova, Anatol Șelaru.”, a spus Lavric, conform sursei citate.

To Top