Stiri Politice

S-a aflat adevărul despre Carmen Iohannis! Câţi bani câştigă, lunar, soţia lui Klaus Iohannis

S-a aflat adevărul despre Carmen Iohannis! Câţi bani câştigă, lunar, soţia lui Klaus Iohannis
Carmen Iohannis, sursa foto facebook

S-a aflat adevărul despre Carmen Iohannis! A devenit public câţi bani câştigă, lunar, soţia lui Klaus Iohannis, şeful statului. Totul s-a aflat acum despre Prima Doamnă a României. Aceasta este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Carmen Iohannis are o vechime în învăţământ de aproape 40 de ani. Mulţi se întreabă câţi bani încasează lunar Prima Doamnă a ţării.

Carmen Iohannis este un dascăl pasionat de meseria sa şi a ales să rămână la catedră chiar şi după ce soţul său a devenit preşedintele ţării. Cu o vechime în muncă de aproape 4 decenii, Prima Doamnă continuă să profeseze la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, liceu pe care de altfel l-a și absolvit în urmă cu ani buni.

Ca profesoară de limba engleză, Carmen Iohannis a obținut o mărire recentă după ce a depus un dosar de gradație de merit pentru 5 ani, după cum arată informațiile publicate de Ministerul Educației.

Potrivit declarațiilor de avere, veniturile lunare i-au fost mărite după ce a depus un dosar de gradație de merit, în 2021. Acesta este valabil numai pentru o perioadă de 5 ani. Așadar, în 2022 a obținut un punctaj de 102 puncte.

S-a aflat adevărul despre Carmen Iohannis!

Salariul Primei Doamne este unul modest, precum majoritatea celor din învăţământul românesc. Carmen Iohannis beneficiază de un salariu lunar care se ridică la valoarea de 3.735 de lei. Anual veniturile sale sunt de 44.816 de lei, conform fanatik.ro.

Elevii – de ieri şi de azi – s-au arătat nu o dată încântaţi să o aibă profesoară pe soţia preşedintelui. La rândul său, Carmen Iohannis şi-a exprimat în numeroase rânduri dragostea pentru vocaţia de dascăl.

“Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa.”, a mărturisit cu bucurie Carmen Iohannis. chiar la începutul acestul an şcolar.

To Top