Stiri Politice

S-a aflat adevărul! Ce salariu are ministrul Marcel Boloş şi câţi bani cheltuie lunar

Marcel Boloș dinamitează alegerile locale! Cine sunt primarii care nu mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor
Marcel Boloş sursa foto facebook

S-a aflat adevărul! A devenit public salariul pe care are îl are ministrul Marcel Boloş, dar şi câţi bani cheltuie lunar acesta. Chiar şeful ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a făcut dezvăluiri complete. Acesta spune că plăteşte în fiecare lună aproximativ 3.000 de lei pe mâncare.

Marcel Boloș a fost întrebat şi câți bani dă lunar pe mâncare din salariul său. “Fiind singur, dau cam 3.000 lei pe lună pentru partea de hrană”, a zis Marcel Boloş.

Întrebat câte haine își cumpără pe lună, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a răspuns tranşant. Recunoaşte că este o persoană zgârcită “Îmi cumpăr haine cam o dată la șase luni. Nu sunt un cheltuitor din acest punct de vedere. Sunt destul de zgârcit”, a spus Boloş, conform dcnews.ro.

Ministrul a declarat că îşi permite să facă şi economii, având un salariu de 12.167 lei. “Fac și economii, dar nu pot să vă spun cât. Sunt o persoană singură și pot pune deoparte bani. De obicei, fac aceste calcule la final de an. Nu mă pot compara cu oamenii care au greutăți în viața de zi cu zi. Am salariu de ministru, dar nu este foarte mare: 12.167 lei net”, a mai spus Marcel Boloș, conform sursei citate.

To Top