Stiri Politice

Rotativa vine cu scandaluri în PSD şi PNL! Ce vor să facă puciştii pentru a rămane în Guvern

Rotativa vine cu scandaluri în PSD şi PNL! Ce vor să facă puciştii pentru a rămane în Guvern

Rotativa vine cu scandaluri în PSD şi PNL! S-a aflat ce vor să facă puciştii pentru a rămane în Guvern. Ar fi probleme interne în ambele formaţiuni politice. Ar fi o bătălie cruntă în spatele uşilor închise. Coaliţia de guvernare stă pe un butoi de pulbere din cauza miniştrilor care nu vor să-şi piardă scaunele.

Guvernul stă pe un butoi de pulbere. Dacă Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă discută despre rotativa din luna mai, miniștrii și alți lideri importanți din partide își fac alte planuri, în ședințe paralele.

Se pare că sunt probleme şi în PSD şi în PNL, conform Realitatea Plus. Sunt oameni cheie în Guvern care nu vor să plece la rotativă. Mai exact, unii politicieni doresc amânarea rotativei pentru luna septembrie a acestui an.

Chiar Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă rotativa ar putea fi amânată în toamnă. Șeful Camerei Deputaților, care ar urma să preia conducerea Guvernului în luna mai a răspuns că este exclus.

„Eu am zis să avem o discuție aplicată împreună cu domnul prim-ministru și ministrul MIPE astfel încât să nu stricăm funcționarea Parlamentului și Guvernului. S-ar putea să nu fie nicio amânare, să închidem mai devreme, în funcție de actele normative în desfășurare.

Rotativa vine cu scandaluri în PSD şi PNL!

Exclus, altfel nu mai facem rotativă (să se amâne rotativa în toamnă, n.red.). Am vorbit cu domnul prim-ministru să avem o abordare responsabilă. În primul rând e o temă falsă ce se discută în acest moment (Dacă îi este teamă că nu va fi numit premier, n.red.). Această temă se vehiculează în lipsa altor teme.

Cineva să nu facă propunerea? Avem niște discuții cu niște oameni responsabili. Să ieșim din această zonă de speculații. Pensiile speciale, am avut și azi discuții cu domnul ministru Budăi, a fost un proiect, acum este la Parlament, urmează să mai vină un proiect de la Banca Mondială, să vedem dacă trebuie făcute modificări la lege. Aștept din parte Guvernului să mi se facă o informare, ca președinte al Camerei”, a declarat Marcel Ciolacu.

To Top