Stiri Politice

România pierde miliardele din PNRR! Klaus Iohannis, făcut praf de adversarii politici

Umilinţă totală încasată de Klaus Iohannis! Cu cine a fost comparat preşedintele României
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

România pierde miliardele din PNRR! Klaus Iohannis, făcut praf de adversarii politici pentru atitudinea pe care a avut-o în raport cu Comisia Europeană. Mai mult, renegocierea PNRR-ului este un subiect închis pentru țara noastră, crede Victor Ponta. Principalul vinovat, Klaus Iohannis, potrivit fostului premier.

Victor Ponta îl scoate ţap ispăşitor pe Klaus Iohannis pentru eşecul PNRR. Mai mult, Ponta susţine că pensiile militarilor, care au fost declarate la Bruxelles drept pensii speciale nu ar fi. Asta deşi acestea nu se acordă pe contributivitate.

„PNRR-ul, așa cum a fost el nenegociat de PNL și USR… România a acceptat niște condiții, dar domnul Iohannis nu a scos niciun cuvânt despre ce ar fi bine pentru România: cât din PIB ar trebui să fie pensiile, de exemplu.

Ce mi se pare grav legat de pensii… Iohannis a avut opt prim-miniștri până acum, urmează al nouălea (n.r. – Marcel Ciolacu, PSD). E prima dată sub conducerea lui Nicolae Ciucă, beneficiar de pensie militară, când în documentele de la UE, pensiile militare sunt pensii speciale. Și-au băgat singuri o grenadă în pantalon, nu știu cum vor face. Cred că pensiile militare nu trebuie tăiate, nu sunt speciale”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

România pierde miliardele din PNRR!

De asemenea, fostul premier a mai avertizat că economia României e în colaps. Companiile străine au ajuns să dețină monopolul în aproape toate domeniile de activitate. „Pe Iohannis nu-l mai interesează deloc să negocieze. Nu-l văd să se bată pentru România, pentru PNRR. Domnul Ciolacu nu poate să negocieze, nu are calitatea, domnul Ciucă pleacă în mai.

Noi nu mai avem economie românească, ce s-a mai făcut firmă românească ori se vinde – l-am văzut faimosul Ștefan Mandachi, ori se duce în faliment. Aștept prin schimbarea din mai să avem o altă politică economică, altfel nu văd nicio luminiță de la căpatul tunelului, se prăbușește tunelul peste noi”, a mai comentat Victor Ponta, conform sursei citate.

To Top