Stiri Politice

Revoltă în PNL! Dezvăluirile care pot rupe coaliţia. Ce i-au spus liberalii lui Nicolae Ciucă

Revoltă în PNL! Dezvăluirile care pot rupe coaliţia. Ce i-au spus liberalii lui Nicolae Ciucă
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

Revoltă totală în PNL! Dezvăluirile care pot rupe coaliţia de givernare. S-a aflat, pe surse, ce i-au spus liberalii premierului Nicolae Ciucă. Coaliţia fierbe, iar rotativa din luna mai este sub semnul întrebării. Cei de la PNL i-au spus clar şefului partidului.

Nicolae Ciucă a primit un vot de încredere din interiorul PNL. Totuşi, stenogramele incendiare care au ieşit la iveală din şedinţă pot rupe coaliţia.

Liberalii au dat cărţile pe faţă şi au spus totul despre PSD. Totul în spatele uşilor închise. Totuşi, au ieşit la iveală stenegramele discuţiilor. Liberalii au discutat cu premierul Nicolae Ciucă despre rotativa guvernamentală şi i-au spus acestuia că nu au încredere în PSD, conform Antena 3.

Ce i-au spus liberalii lui Nicolae Ciucă

În timpul şedinţei cu Nicolae Ciucă, liberalii s-au plâns de faptul că partenerii de coaliţie vor toată puterea. “Domnule Ciucă, avem încredere în dumneavoastră ca premier, dar în premierul care urmează, în cel de la PSD, nu avem. De aceea este foarte important să luăm toate deciziile în forurile partidului. Să nu cedăm în faţa PSD să introducem cota progresivă”, a fost mesajul lui Theodor Stolojan, conform sursei citate. Liberalii nu s-au oprit aici.

“PSD vrea toată puterea, să nu uităm asta! Va fi foarte greu cu PSD la Palatul Victoria. Vor să ne încalece, nu vor fi corecţi!”, a spus şi Robert Sighiartău.

Potrivit sursi citate, premierul Nicolae Ciucă ar fi intervenit şi le-ar fi adresat liberalilor un îndemn clar. Vrea ca liberalii să aibă încredere în cei de la PSD. “Nu e plăcut să încaseze premierul. Ceea ce încasează premierul se răsfrânge asupra partidului. Sunt cu siguranţă pe primul loc la încasat. Dacă sunt frustrări interne acum când avem premier, acestea se vor amplifica în momentul în care nu vom mai avea”, ar fi spus aceasta, a spus şi Raluca Turcan, fostul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale.

To Top