Stiri Politice

Răsturnare totală de situaţie în coaliţie! Un lider PNL anunţă o surpriză uriaşă. Ce se întâmplă, de fapt, între liberali şi PSD

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară
nicolae ciuca, sursa foto: facebook

Răsturnare totală de situaţie în coaliţie! Un lider PNL anunţă o surpriză uriaşă. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, între liberali şi PSD. În ciuda mai multor atacuri şi scandaluri, un ministru vine cu o dezvăluire surpriză. Nu este exclus ca PSD şi PNL să guverneze şi după alegerile din 2024.

Marcel Boloş a vorbit despre schimbarea din mai a premierului. Acesta speră ca activitatea ministerelor să nu fie afectată odată cu modificările.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a vorbit despre schimbările aşteptate la nivelul coaliţiei de guvernare. Spune că nu este un an uşor 2024 şi de aceea crede că trebuie multă chibzuinţă din partea membrilor coaliţiei.

Boloş spune că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. Despre ruperea coaliţiei, Boloş a spus că nu crede în acest scenariu. În opinia sa aceasta este coaliţia care are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor.

Răsturnare totală de situaţie în coaliţie!

Ministrul Marcel Boloş a afirmat că este o decizie pe care o va lua coaliţia în privinţa modificărilor aduse protocolului de guvernare. ”Aici, fiecare partener din coaliţie îşi fixează obiectivele, având în vedere că anul 2024 este un an important. În funcţie de aceasta se va decide fiecare partid cum îşi realizează cel mai bine obiectivele.

Nu este un an uşor anul 2024 şi de aceea cred că trebuie multă chibzuinţă din partea oricărui din membrii coaliţiei. Totul, când se vor decide fie să păstreze protocolul, fie să modifice protocolul. Eu cred că orice scenariu este posibil şi poate să afecteze anumite ministere. E posibil acest lucru”, a spus Boloş, conform TVR.

Ministrul a dat exemplul lui. Spune că atunci când a revenit la minister a avut nevoie de o perioadă de o lună de zile pentru a-şi da seama unde suntem şi ce măsuri trebuie luate. Întrebat, la TVR, dacă se rupe coaliţia din cauza tensiunilor din ultima vreme, Boloş a răspuns clar. ”Nici vorbă, este coaliţia care cred că are o perioadă de parteneriat lungă la dispoziţie pentru că este spre binele românilor”, a mai spus ministrul, conform sursei citate.

În ciuda faptului că se vorbeşte de ruperea coaliţiei, Boloş este optimist. Chiar dacă nu a spus-o clar, ar vedea o alianţă cu cei de la PSD şi după alegerile parlamentare din 2024.

To Top