Stiri Politice

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! I-a distrus pe aceşti români în direct: “Plini de ei şi aroganţi”

Rareș Bogdan a spus adevărul pensiile speciale: Clasa politică nu vrea să rezolve această problemă

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! I-a distrus pe aceşti români în direct. Europarlamentarul PNL a dat de pământ cu funcţionarii publici din România. Este revoltat pur şi simplu de atitudinea acestora la locul de muncă. Este conştient că va fi înjurat de către aceştia, dar nu s-a lăsat.

Rareş Bogdan i-a făcut praf pe funcţionarii publici din România. “Românii nu au plecat din țară de fericire, de bine, că au vrut să plece la soare. Au plecat la muncă, sătui de condițiile din România.

Le tot spun colegilor mei. Măi, oameni buni, oamenilor acestora nu le puteți oferi că au și rețele de gaz, drumuri, au și școli. Lor trebuie să le oferiți servicii consulare foarte bune, să nu mai stea luni de zile să schimbe un pașaport în Marea Britanie, de unde dacă nu ai pașaport nu poți pleca și nu poți intra.

Pentru că e o problemă: nu te duci doar cu buletinul. Trebuie să le schimbăm mentalitatea oamenilor din Ministerul Afacerilor Externe cu privire la serviciul pe care-l oferă cetățeanului”, a spus Rareş Bogdan, conform Cluj Live.

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit!

Prim vicepreşedintele PNL nu s-a oprit aici. Spune că experiența într-o instituție românească nu e mereu una plăcută. „Pentru că, din păcate o spun, la noi când intri într-o instituție publică, cu foarte puține contraexemple, parcă ești cel puțin angajat dacă nu direct sluga funcțiomarului public. Asta e o mare problemă în România.

Acum o să mă înjure o mulțime de funcționari, dar nu cred că sânt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România! Nu cred! Am fost în Germania, Italia, Belgia. Familia mea stă două luni de zile pe an în Italia și vreau sau nu vreau și intru cu ei în contact vara. Cunosc autoritățile din Grecia și Germania.

Soacra mea locuiește în SUA. Dar domnule: nu am întâlnit nicăieri și n-am văzut funcționari publici mai aroganți, mai plini de ei și privind cu lehamite omul din față decât românii. N-am văzut! Poate o fi, dar nu i-am văzut eu. Li se pare că statul poate să calce totul în picioare”, a concluzionat Rareș Bogdan, conform sursei citate.

To Top