Stiri Politice

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! Ce spune despre dosarul spăgilor de la Aeroportul Otopeni. Europarlamentarul a dat cărţile pe faţă

Slugărnicie clasică românească! Rareş Bogdan a spus cum au fost tăiaţi banii pentru fermieri: Eu am o teorie

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! S-a aflat ce spune despre dosarul spăgilor de la Aeroportul Otopeni. Europarlamentarul a dat cărţile pe faţă. Se pare că europarlamentarul apare în stenogramele din dosarul DNA în dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni. Nu ar fi singur, ci alături de nume grele din politica românească, atât de la PSD cât și de la PNL.

Europarlamentarul liberal, Rareş Bogdan spune că nu există niciun denunț împotriva sa, că există entități care vor să-l țină ocupat la Bruxelles.

Rareş Bogdan a declarat sigur pe el că nu are nicio legătură cu acest caz. Asta deşi numele său este menţionat de persoanele anchetate în stenogramele din dosarul DNA. „Nu exista nicio legatura a mea, decat ca zbor foarte des de pe Otopeni. Faptul ca se incearca introducerea mea este o greseala, pentru ca nu ma sperie, nu are de ce sa-mi fie frica. Eu nu am treaba cu spatii duty free, nu am treaba cu Ministerul Transporturilor. Nu poate nimeni sa faca ceva impotriva mea, pentru ca nu am facut nimic, eu am din ce trai, am o sotie mai bogata decat mine.

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit!

Trebuie sa-mi gaseasca altceva, nu spaga. Eu cunosc multa lume si ma cunoaste multa lume. Ca sa faci un om sa taca trebuie sa il compromiti, mi se pare aberant, ce legatura am eu. Au incercat sa ma bage si in aia cu mastile. Ce treaba am eu, eu n-am fost ministru, eu sunt doar un europarlamentar. Daca izbucneste vreun scandal cu oua sau gaini, si atunci o sa intrebe de Rares Bogdan.”, a spus prim-vicepreşedintele PNL, în direct la România TV.

Rareş Bogdan s-a aflat într-un conflict cu actualul ministru de Externe, Bogdan Aurescu. cei doi s-au contrat de la distanţă.

To Top