Stiri Politice

Asta este supărarea lui Rareş! Dezvăluiri din culisele PNL. Ce s-a întâmplat, de fapt, în partid

Asta este supărarea lui Rareş! Dezvăluiri din culisele PNL. Ce s-a întâmplat, de fapt, în partid
Rareş Bogdan, sursa foto facebook

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit! Atac fără precedent la adresa celor din PNL. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe europarlamentar. Prim vicepreşedintele PNL a transmis un mesaj pentru miniştrii şi şefii liberali. Clipul video de pe TikTok a devenit viral şi a făcut mare vâlvă în formaţiune.

Rareş Bogdan i-a atacat fără menajamente pe liderii PNL. Acesta nu a dat nume, dar este clar că se referă la oamenii din Guvernul lui Nicolae Ciucă.

“Le spun colegilor mei de partid, miniştri în special, colegilor mei din conducerea PNL. Băi oameni buni, bucuraţi-vă, faceţi rugăciuni, ridicaţi Slavă lui Dumnezeu că nu mai sunt seara de la ora 21.00 pentru că v-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi pentru prostia asta, pentru asta, pentru asta.

La ce porcării faci băi, nea Virgile. Aşa cum ştiţi să nu faceţi lucruri bune. Pentru că Virgil ăsta a făcut şi lucruri legate de conexiunile noastre şi de drumul nostru spre independenţă energetică, dar nu a vorbit niciodată despre ele.

Şi i-am zis: băi, tu de ce nu vorbeşti şi despre lucrurile astea, să ştie lumea că ai reuşit conexiunile pe gaz lichefiat, că ai reuşit să negociezi pe cele două magistrale. Băi, tu de astea nu ştii să vorbeşti? Numai de faptul că au crescut preţurile?”, a fost mesajul transmis de Rareş Bogdan pe TikTok.

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit!

Unul dintre vicepreşedinţii PNL, Virgil Guran, a declarat că, în realitate, Rareş Bogdan se referea la faptul că unii miniştri de la PNL nu ştiu să comunice atunci când fac lucruri bune.

“Vreau să specific ceva: că se referea la Virgil. Şi eu sunt Virgil, deci nu se referea la mine. Se putea înţelege şi lucrul ăsta. Rareş este un tip care spune în momentul acela ce gândeşte, cum gândeşte, este liberal. Liberalii aşa sunt, aşa vorbesc, sunt mai spumoşi uneori, sunt convins că el este apropiat şi este un om de partid, ţine la partid.

Probabil, a spus-o la supărare, în sensul că uneori, unii miniştri de-ai noştri care fac lucruri bune, nu ştiu să iasă să comunice aceste lucruri bune. Şi cred că o spune în sensul în care miniştrii de la PSD nu fac cu nimic mai mult bine decât ai noştri, dar ştiu să vină să se laude chiar şi cu realizările colegilor de la PNL. Asta este supărarea lui Rareş”, a mai precizat Virgil Guran, în direct la Antena 3.

To Top