Stiri Politice

Rareș Bogdan, membru AUR?! Anunțul făcut de George Simion: Am prieteni buni care și-au pus încrederea în el

Nu mai luați nici 10%! George Simion, replică acidă pentru PNL: Aruncă aceste acuzații de frică

George Simion a comentat speculațiile potrivit cărora Rareș Bogdan ar putea deveni membru AUR spunând nu îl va primi pe europarlamentarul PNL în partidul său, în ciuda faptului că are prieteni care și-au pus încrederea în el.

Președintele AUR, George Simion, a lansat duminică seară un atac fără precedent la adresa lui Rareș Bogdan, care în ciuda faptului că este implicat în scandalosul dosar al șpăgilor de la Aeroportul Otopeni a anunțat că se pregătește pentru alegerile din 2024.

”Am văzut 30 de partidulețe care încearcă să imite AUR, dar probabil e imitație, e aurul proștilor. Nu îl primim pe Rareș Bogdan pentru că a dezamăgit națiunea română. Rareș Bogdan ar trebui să facă un pas în spate! Nu mai este credibil pentru români. Ar trebui să se retragă din viața publică de rușine. A dezamăgit milioane de români. Am prieteni buni care și-au pus încrederea în el, care au crezut în ce le-a spus Rareș Bogdan românilor și a dezamăgit. Atâta onoare să aibă”, a spus George Simion, la România TV.

George Simion: Nimeni nu are voie să spună despre hoția pe care a făcut-o tatăl lui Rareș Bogdan

Mai mult, George Simion a dezvăluit ce a descoperit despre Rareș Bogdan atunci când a mers în localitatea natală a liberalului.

”M-am dus în centrul din Ocna Mureș odată și acolo mi-au zis oamenii că tot vin toate partidele aici, nimeni nu are voie să spună despre hoția pe care a făcut-o tatăl lui Rareș Bogdan aici, a distrus practic, întreprinderea din Ocna Mureș. Și am mai mers la o fundație din Cluj, am fost la sediul fundației, nu la nimeni acasă și la sediul acelei fundații, mână în mână cu toată mafia UDMR-ului era socrul lui Rareș Bogdan și am vorbit despre lucrurile astea, lucruri pe care românii ar trebui să le știe pentru că eu nu fac parte din acest sistem de securiști și de oameni care au dat tunuri financiare pe seama românilor. Tata și mama au fost oameni obișnuiți care au muncit din greu ca eu și sora mea să mergem la școală, să mergem la facultate, să ajungem oameni mari”, a mai spus liderul AUR.

To Top