Stiri Politice

Rareş Bogdan îşi pierde puterea în PNL! Decizia lui Nicolae Ciucă îl va scoate din minţi pe europarlamentar

Rareş Bogdan, cuvinte dure la adresa colegilor din PNL: "V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi"

Rareş Bogdan îşi pierde puterea în PNL! Decizia lui Nicolae Ciucă îl va scoate din minţi pe europarlamentar. Pierdere uriaşă a fostului jurnalist. Scandalul dintre Rareş Bogdan şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu se va încheia cu victoria ultimului.

Rareş Bogdan şi-ar fi dorit ca Aurescu să plece din Guvern la rotativă. Nicolae Ciucă nu va renunţa însă la omul lui Klaus Iohannis.

Nicolae Ciucă a rezolvat scandalul din PNL sau cel puţin asta crede premierul. Nicolae Ciucă a spus clar. Rareş Bogdan rămâne la Bruxelles, în timp ce Aurescu nu va fi remaniat. Subiectul va fi luat în discuție la următoarea ședință a BPN al partidului.

Asta se va întâmpla după ce Pavel Popescu și Dan Motreanu i s-au alăturat lui Rareș Bogdan în contestarea publică a ministrului de externe. Și secretarul general al PNL, Lucian Bode, a anunțat că disputa va fi tranșată în interiorul partidului, criticând expunerea problemelor interne în presă.

Rareş Bogdan îşi pierde puterea în PNL!

Rareș Bogdan și prietenii acestuia din PNL își doresc ca la rotativa guvernamentală care va avea loc la finalul lunii mai Bogdan Aurescu să fie schimbat din funcția de ministru de externe și înlocuit cu un om de partid, conform digi24.ro.

Acest lucru nu se va întâmpla, spune sursa citate. Contestarea lui Aurescu are legătură cu faptul că PNL stă foarte prost la intenția de vot în Diaspora. Rareș Bogdan este de un an președinte al filialei PNL Diaspora, dar partidul a pierdut mult teren ăn faţa celor de la AUR.

Europarlamentarul îl acuză pe ministrul de Externe că nu a rezolvat problema consulatelor românești. Mai mult, și că nu reacționează la nemulțumirile exprimate de românii care trăiesc și muncesc în afara țării. Pavel Popescu l-a acuzat pe Aurescu de faptul că nu se așează voluntar la masa cu conducerea PNL. Principala supărare a liberalilor este că ministrul de Externe este tehnocrat, nu membru al partidului.

To Top