Stiri Politice

Rareş Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră! Ce se întâmplă în interiorul PNL. Drumul e fără întoarcere

Rareș Bogdan a spus adevărul pensiile speciale: Clasa politică nu vrea să rezolve această problemă
Rareş Bogdan, sursa foto facebook

Rareş Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră! S-a aflat ce se întâmplă în interiorul PNL. Drumul e fără întoarcere, iar liberalii se pregătesc de alegerile de anul viitor. PNL tocmai a primit datele ultimului studiu primit de liberali și discutat în ultima ședință din Aleea Modrogan.

Rareş Bogdan spune că liberalii au primit un studiu despre profilul alegătorului liberal din România. Acesta a fost realizat de trei case de sondare, de consultanți evrei și americani.

Rareş Bogdan este extrem de preocupat de alegerile de anul viitor. „Eu mă bat zilnic de trei ani și jumătate cu mentalități. Acum avem un studiu foarte interesant pe România. Acum doi ani de zile mi se spunea: nu mai, lăsați crucea, lăsați biblia, lăsați Doamne ajută, lăsați să vorbiți de patriotism, de istorie, lăsați naționalismele.

M-a durut în campanie și PNL a pierdut puncte importante”, a spus Rareș Bogdan, la emisiunea Ediția de seară, la Cluj Live.

„Acum ne-a venit un studiu amplu, realizat de trei case de sondare și de niște consultanți evrei și americani, care ne-au spus așa… Am început să zâmbesc: cei care mi-au spus atunci să las Biblia și crucea și să mergem spre un neoprogresism de tip european la vremea respectivă, dar prost înțeles, acum ce o să facă?

Rareş Bogdan, dezvăluiri de ultimă oră!

Că Partidul Republican se pregătește să câștige alegerile, în Italia Forța Italia a câștigat, republicanii francezi și-au revenit extraordinar de la un scor în care căzuseră în urmă cu patru ani, Partidul Conservator conduce Marea Britanie. De asemenea, în Austria, chiar dacă avem o dreaptă extremă cu una clasică, au peste 60%…

Acum ce ar trebui să facem? E clar că lumea, Europa, se îndreaptă spre zona patriotică, poate ușor suveranistă, spre conservatorism, valori, morală, familia creștină și spre creștinism.

Și în studiul prezentat sâmbătă ne-au spus așa: alegătorii PNL – 70% din ei – se declară naționaliști; alegătorul liberal trăiește în orașe mici și în mediul rural și parțial doar în mediul urban mare; e atașat de valorile familiei, de biserică, de tradiție.

Arată foarte clar că românii sunt foarte atenți la valori clasice conservatoare: armată, biserică, morală, familie. Pe aici, prin Bruxelles, mai admiră și doi care se iau de mână, dar în România nu prea merge asta. E complicat, dar nu suntem intoleranți.

Acum ce să fac? Să merg să le pun masa în cap celor care ne-au băgat cu capul în zid acum doi ani de zile, consultanții lui pește? Care ne-au spus că noi trebuie să devenim neoprogresiști, numai că nu ne-au pus fustițe?”, a mai spus Rareș Bogdan, conform sursei citate.

To Top