Stiri Politice

Rareș Bogdan despre coaliția PSD-PNL: Nu guvernăm din iubire sau amor unii cu alții

Rareș Bogdan despre coaliția PSD-PNL: Nu guvernăm din iubire sau amor unii cu alții

Nu guvernam din iubire sau amor unii cu altii, a declarat Rareș Bogdan într-un răspuns la un comentariu postat de un cititor al paginii sale de Facebook.

Nu guvernam din iubire sau amor unii cu altii, matematica nu ne lasa sa construim majoritate decat in aceasta formula. Asta nu inseamna ca am uitat perioada anilor 2012-2019. In viata mai trebuie sa faci si lucruri pe care nu le visai, atunci cand e vorba de un interes superior, un interes national. Romania nu putea sta in ultimul an fara un guvern functional. Era periculos sa intram in anticipate cu o tara aflata pe o granita de 650km cu o tara aflata in razboi, a declarat Rareș Bogdan, despre coaliția dintre PNL și PSD.

Nu se vor pierde banii din PNRR. Am incasat prima transa si vom incasa in aceasta prima jumatate a anului si transa 2 si 3. Nu va faceti griji! Iar reforma pensiilor speciale trebuie facuta obligatoriu. Contributivitatea trebuie sa fie cea care dicteaza la calculatia pensiilor, a mai spus Rareș Bogdan, într-un alt comentariu.

Ce spune Iohannis despre coaliție

Obiectivul principal al existenţei coaliţiei PNL-PSD-UDMR a fost îndeplinit, spune preşedintele Klaus Iohannis, întrebat dacă alianţa partidelor va rezista testului rocadei guvernamentale: „România este stabilă şi este guvernată”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, dacă se va face rotaţia premierilor se va face în luna mai, iar el a spus că el este foarte mulţumit de existenţa coaliţiei guvernamentale.

„Eu sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă, că acest guvern are o majoritate solidă în parlament şi că am evitat să intrăm în recesiune, am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Nu cred că este puţin lucru. Că se mai ceartă unul cu altul… că mai iasă câte un politician avid de notorietate publică… aşa e în politică.

To Top