Stiri Politice

Rareş Bogdan, cuvinte dure la adresa colegilor din PNL: “V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi”

Rareş Bogdan, cuvinte dure la adresa colegilor din PNL: "V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi"

Rareş Bogdan s-a dezlănţuit la adresa miniştrilor liberali, în frunte cu Virgil Popescu.  “V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi,” a declarat Rareș Bogdan.

Primvicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a transmis un mesaj extrem de dur conducerii liberale şi, în special, membrilor cabinetului Ciucă, pe care spune că i-ar fi “călcat în picioare”, dacă ar mai activat încă în televiziune.

Rareş Bogdan s-a referit, în primul rând, la ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre care spune că, într-adevăr, a luat şi decizii proaste, dar pe care îl acuză, de fapt, că nu se laudă cu măsurile bune pe care le-a luat în mandatul pe care îl are, încă, în executivul Ciucă.

„Le spun colegilor mei de partid, miniştri în special, colegilor mei din conducerea PNL.

Rareș Bogdan: La ce porcării faci băi, nea Virgile

Băi oameni buni, bucuraţi-vă, faceţi rugăciuni, ridicaţi Slavă lui Dumnezeu că nu mai sunt seara de la ora 21.00 pentru că v-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi pentru prostia asta, pentru asta, pentru asta.

La ce porcării faci băi, nea Virgile. Aşa cum ştiţi să nu faceţi lucruri bune. Pentru că Virgil ăsta a făcut şi lucruri legate de conexiunile noastre şi de drumul nostru spre independenţă energetică, dar nu a vorbit niciodată despre ele.

Şi i-am zis: băi, tu de ce nu vorbeşti şi despre lucrurile astea, să ştie lumea că ai reuşit conexiunile pe gaz lichefiat, că ai reuşit să negociezi pe cele două magistrale. Băi, tu de astea nu ştii să vorbeşti? Numai de faptul că au crescut preţurile?”, a transmis Rareş Bogdan, într-un interviu.

To Top