Stiri Politice

Rareș Bogdan, audiat la DNA! UPDATE: Europarlamentarul neagă informația

Slugărnicie clasică românească! Rareş Bogdan a spus cum au fost tăiaţi banii pentru fermieri: Eu am o teorie

UPDATE: După ce surse politice au transmis joi dimineață că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA în dosarul Romarm, fiind chemat de procurori în calitate de martor în dosarul privind achiziţiile de materiale neconforme pentru fabricarea măştilor de protecţie în timpul pandemiei, eurodeputatul PNL a transmis că nu a fost astăzi prezent la DNA.

Știrea inițială: 

Rareș Bogdan a fost audiat, joi dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul Romarm.

La sfârșitul lunii martie, și fostul premier Ludovic Orban a fost audiat la DNA în același dosar, tot în calitate de martor.

”Am dat şi declaraţii publice pe tema asta, că nu am avut niciun fel de legătură cu derularea achiziţiei, cu partenerii achiziţiei, eu am participat la inaugurarea unei liniii de producţie, la invitaţiei ministrului Economiei şi Energiei şi am salutat şi am considerat că este un lucru foarte bun faptul că începem să producem măşti FPP3 care erau în momentul respectiv o criză gravă, lipseau cu desăvârşire de pe piaţă şi piaţa internaţională o luase razna”, a spus Orban la ieşirea din sediul DNA.

Numele lui Rareș Bogdan a fost vehiculat in presa şi în dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni pentru prelungirea contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale.

Rareş Bogdan a declarat că nu are nicio legătură cu faptele anchetate de DNA în cele două dosare şi acuză că se încearcă compromiterea lui.

“Am fost avertizat că urmează o tocăniţă pentru ca nu cumva să emit pretenţii la rotativă. Dacă se poate să stau pe o bancă în parc, la Bruxelles, cuminte, şi să vin acasă cât se poate de rar. Eu am înţeles că e un joc când intri în liga mare, în Champions League, începe să fie complicat. Nu mi-e teamă deloc. În schimb, mă deranjează extrem de rău că numele meu este agitat. Ieri, eram arestat. Numai eu şi Donald Trump eram arestaţi”, a declarat Rareş Bogdan.

To Top